2014-05-24 17:55:14
Φωτογραφία για Νίκος Τσούκαλης: Να κερδίσουμε το στοίχημα μιας νέας Ελλάδας μέσα σε μια καλύτερη Ευρώπη
Σε συνθήκες σκληρής πόλωσης και εκβιαστικών διλημμάτων, η Δημοκρατική Αριστερά ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, για να κερδίσουμε το στοίχημα μιας νέας Ελλάδας μέσα σε μια καλύτερη Ευρώπη.

Προτείνουμε το δικό μας σχέδιο για την προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας με σταθερή την ευρωπαϊκή της πορεία.

Υπερβαίνουμε τα αδιέξοδα της συντηρητικής πολιτικής της κυβέρνησης και του λαϊκισμού της αντιπολίτευσης.

Με μια στρατηγική που:

Επιζητά την εθνική συνεννόηση και την ανεύρεση κοινών τόπων, όπου αυτό είναι δυνατό.Έχει προοδευτικό περιεχόμενο, προωθεί τις κοινωνικά δίκαιες λύσεις, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την προστασία του δημόσιου συμφέροντος.Εκφράζει τον κόσμο της εργασίας, της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και της αγροτικής παραγωγής. Τις δυνάμεις του πολιτισμού και της επιστήμης. Όσους θέλουν μια οικονομία παραγωγική που θα ανταμείβει τους συντελεστές της. Όσους οραματίζονται μια κοινωνία με συνοχή και αλληλεγγύη.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

Για την αλλαγή συσχετισμών στην Ευρώπη.Για τη μετατροπή της Ευρώπης από ήπειρο της λιτότητας και των ανισοτήτων, σε ήπειρο της βιώσιμης, συνεκτικής και ισόρροπης ανάπτυξης, της πλήρους απασχόλησης, των ίσων ευκαιριών, της κοινωνικής συνοχής και της ολόπλευρης δημοκρατίας.Για την απόκρουση του σκληρού γερμανικού δόγματος της σκληρής λιτότητας και των μονόπλευρων δημοσιονομικών προσαρμογών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ