2014-05-24 20:21:22
Φωτογραφία για 15 Ηλείοι στη «μάχη» της Ευρωβουλής
Μετά τον εξαντλητικό προεκλογικό μαραθώνιο ρίχνονται στη μάχη των Ευρωεκλογών 15 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που είτε είναι γέννημα θρέμμα ή έχουν ρίζες οικογενειακές από την Ηλεία.

Με τη ΝΔ

Από την Ηλεία κατάγονται τρεις υποψήφιοι, ο Δημοσθένης Δαβέτας, - Ποιητής, Ζωγράφος και σύμβουλος του Πρωθυπουργού, η Ρόδη Κράτσα και η Χριστίνα Χαλιλοπούλου –Δικηγόρος και ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανάμεσα στους πρώτους υποψηφίους ευρωβουλευτές που ανακοινώθηκαν πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα ήταν και η Μάγδα Σπηλιοπούλου που γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Οργανωτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας ακόμα υποψήφιος είναι ο Γιάννης Τόλιος από την Δίβρη είναι διδάκτωρ οικονομικών επιστημών, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Με το ΚΚΕ

Δύο υποψηφιότητες περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Πρόκειται για την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας Νατάσα Παναγιωτάρα και τον συνδικαλιστή στο χώρο της Εκπαίδευσης και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Αλέκο Αρβανιτίδη.


Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντόπουλος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Με την Χρυσή Αυγή

Ανάμεσα στους πρώτους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν από τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή για τις Ευρωεκλογές ήταν και ο γραμματέας της Τ.Ο Ηλείας Νίκος Κωνσταντίνου.

Με τους Οικολόγους Πράσινους

Ο Διονύσης Κράγκαρης Υποθηκοφύλακας Μυρτουντίων που δραστηριοποιείται στον πολιτιστικό τομέα αλλά και στον οικολογικό και η εκπαιδευτικός Νίκη Λαμπροπούλου είναι στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πρασίνων.

Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ο Παναγιώτης Μαυροειδής με καταγωγή από τον οικισμό Κωστομέρα της τοπικής κοινότητας Μίνθης του Δήμου Ζαχάρως είναι μεταξύ των υποψηφίων του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Με το ΣΧΕΔΙΟ Β

Στο ψηφοδέλτιο του ΣΧΕΔΙΟΥ Β για τις Ευρωεκλογές συμμετέχει ο Θανάσης Ράλλης Διευθυντής ΕΣΥ, Ιδρυτικό μέλος ΠΑΣΟΚ, πρώην μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ, και πρώην νομάρχης,

Με την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό

Τον γνωστό τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλο από το Σώστι Ήλιδας ανακοίνωσε ο Βύρων Πολύδωρας ως υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματός του Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ