2014-05-25 16:30:07
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ : ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ!
Η Άλκηστης Αβραμίδου θεωρεί πως η κατάκτηση του τίτλου οφείλεται στην ποιότητα του Ολυμπιακού, που έφερε την ανατροπή, έστω και αν δεν είχε την εμπειρία της Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ αγχωτικό και για τις δυο ομάδες. Δεν ήταν πολύ καλό κατά τη γνώμη μου, κρίνοντας από τα προηγούμενα. Τελικά η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με ισοπαλία και συνεχίσαμε στα πέναλτι. Εκεί είδα μια Χρυσή με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Επίσης οι κοπέλες που βαρούσαμε πέναλτι ήταν πολύ παθιασμένες. Το πίστεψα πολύ ότι θα το πάρουμε, παρότι τα πέναλτι είναι ρώσικη ρουλέτα, αλλά τελικά τα καταφέραμε.»

Στο χθεσινό τελικό, στην αρχή του τέταρτου οκταλέπτου, το σκορ είχε φτάσει υπέρ της Βουλιαγμένης στο 5-8. Σε εκείνο το σημείο τι σκεφτήκατε;«Τίποτα. Πιστέψαμε στην ομάδα μας. Γενικά ο προπονητής μας μας έλεγε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, πάμε να κάνουμε την ανατροπή, έτσι και έγινε
. Ήρθαμε εδώ στο 5οπαιχνίδι και κάναμε την ανατροπή. Θεωρώ ότι αυτό το γεγονός δείχνει και την ποιότητα της ομάδας, γιατί μην ξεχνάμε ότι η Βουλιαγμένη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα που φέτος πήγε στον τελικό του Τσάμπιονς Καπ και έχει κάποιες από τις καλύτερες παίκτριες, αν όχι της Ελλάδας, τολμώ και να πω και του κόσμου. Κατά τη γνώμη μου υστερούσαμε σε κάποια σημεία, στην εμπειρία ειδικά, για αυτό το ότι κάναμε αυτή τη μεγάλη ανατροπή και τελικά νικήσαμε μια ομάδα δύο συνεχόμενες φορές ειδικά εδώ, στην έδρα της δηλαδή, ήταν πάρα πολύ δύσκολο και τα καταφέραμε με το πάθος μας.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ