2014-05-25 19:14:10
Φωτογραφία για Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΚΟΜΜΕΝΟ» ΛΕΖΑΡ
Ο Μίτσελ έκοψε τον Τζόναθαν Λεζάρ από τον Ολυμπιακό της προσεχούς περιόδου όμως οι ερυθρόλευκοι δεν ξεγράφουν τον παίκτη.

Νεότερες βελγικές πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", διαρρέουν πλέον πως ο Λεζάρ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ ήταν ο άνθρωπος που βλέποντας τη μηδενική προσφορά και παρουσία του Τζόναθαν Λεζάρ στη Μαλίν αλλά και τους τραυματισμούς που είχε, είπε «όχι» στον παίκτη. Επειδή όμως ο Λεζάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής με ταλέντο και ικανότητες, που εάν μπει στους σωστούς ρυθμούς μπορεί να βοηθήσει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αλλά και λόγω των επαφών και των πολύ καλών σχέσεων των ερυθρόλευκων με τον ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό, ίσως υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία για εκείνον από το Θρύλο, όπως προκύπτει από πληροφόρηση από το Βέλγιο.

Οι εκδοχές σε αυτήν την περίσταση είναι δύο: η πρώτη να κλείσει ένα συμβόλαιο μικρής χρονικής διάρκειας σε βελγικό σύλλογο ώστε να τον παρακολουθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας για τον επόμενο χρόνο και μετά να κριθεί εάν μπορεί να πιάσει Λιμάνι και η δεύτερη να γίνει το deal με τον Ολυμπιακό και ο παίκτης να δοθεί δανεικός είτε στο Βέλγιο είτε κάπου αλλού.

Ο Λεζάρ πάντως την δεδομένη στιγμή είναι στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ