2014-05-25 23:38:27
Φωτογραφία για Σάρωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης στη Περιφέρεια Κρήτης [photos]
Με ποσοστό που υπερβαίνει το 60% φαίνεται να εκλέγεται Περιφερειάρχης Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος έδωσε μια άνετη μάχη και επικράτησε του Σεραφείμ Τσόκα.

Στην Περιφέρεια μετάβη πριν από λίγο ο κ.Αρναουτάκης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε τα παρακάτω: " Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Η νίκη αυτή ανήκει στον Κρητικό λαό. Συνεχίζουμε το έργο μας για την τοπική ανάπτυξη, τον συγκρητικσμό και την εξωστρέφεια. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με όλες τις παρατάξεις για την ανάπτυξη του τόπου μας. Ευχαριστώ τον κΤσόκα που από τους πρώτους με πήρε τηλέφωνο για να με συγχαρεί", όπως διαβάζουμε στο irakliolive.gr.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ κ. Σεραφείμ Τσόκας έκανε απόψε στις 21:30 την παρακάτω δήλωση :

"Θέλω να συγχαρώ τον κ. Αρναουτάκη για το αποτέλεσμα και να του ευχηθώ μια δημιουργική πενταετία. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κρήτης που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό τον καιρό. Πάνω από όλα όμως επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλες και όλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο και στάθηκαν πραγματικά παλικάρια σε όλο αυτό το προεκλογικό αγώνα.


Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι αυτή η προσπάθεια έχει και παρόν και μέλλον και ο συνδυασμός «Κρήτη Μπορούμε» θα αποτελέσει το φυτώριο για τα στελέχη τα οποία θα στελεχώσουν τα πολιτικό αύριο της Κρήτης. Με αυτή την υπόσχεση και με την υπόσχεση ότι είμαι και θα είμαι εδώ, θα είμαι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, σε μια δημιουργική αντιπολίτευση όπου θα επικροτούμε τα θετικά, αλλά θα βρισκόμαστε απέναντι στα αρνητικά, σας δίνω ραντεβού λοιπόν για το ξεκίνημα από το Σεπτέμβρη για το καλό της Κρήτης. Πάνω από όλα μας ενώνει αυτό, το συμφέρον της Κρήτης". Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ