2014-05-25 23:55:07
Φωτογραφία για Στην Κομοτηνή ψήφισε ο Τέρενς Κουίκ
Στην Κομοτηνή, στο 168ο Εκλογικό Τμήμα, άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι και Επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού ψηφοδελτίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Μετά την ψηφοφορία έκανε στα τοπικά ΜΜΕ την εξής δήλωση:

«Με πολύ καμάρι έριξα στις κάλπες το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που το απαρτίζουν πολύ ισχυρές προσωπικότητες, αλλά και νέοι άνθρωποι με πολλά προσόντα, που δοκιμάζονται για πρώτη φορά στον χώρο της πολιτικής.

Κάθε ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ που πέφτει στις κάλπες, σε συνδυασμό και με τα ευρωψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων που απαρτίζουν το αντιμνημονιακό πατριωτικό τόξο, είναι ένα αποφασιστικό βήμα, ώστε αύριο Δευτέρα να ξημερώσει για την Ελλάδα μια καινούρια μέρα.

Ήδη ο Σαμαράς και οι συγκυβερνητικοί εταίροι του πρέπει να μετρούν αντίστροφα τις ώρες που παραμένουν στην εξουσία.


Σε ό, τι αφορά στις εδώ Εκλογές, για την ΑΜ-Θ Περιφέρεια, ο Συνδυασμός εθνικού σκοπού του οποίου ηγούμαι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, έχει αποφασίσει ομόφωνα ΜΑΥΡΟ στις επιλογές Σαμαρά και των κομμάτων της συγκυβέρνησης του.

Δεν μπορούμε, εμείς ειδικά, να συναινέσουμε με Προξενο-προσκυνημένους Συνδυασμούς. Ή με Συνδυασμούς που στηρίζονται και από προβοκάτορες.

Παρόλα αυτά, όπως έχω δεσμευτεί, όποιος εκλεγεί στην Περιφέρεια, θα συνεργαστώ μαζί του για όλα εκείνα τα θέματα που θα βοηθήσουν, ώστε να έρθει η ποθούμενη ανάπτυξη στους πέντε νομούς που εκλεγήκαμε να υπηρετούμε.

Θα στηρίξω οποιαδήποτε τέτοια πρωτοβουλία και ως Περιφερειακός σύμβουλος, αλλά και ως Βουλευτής, με συνεχείς παρεμβάσεις μου στο Κοινοβούλιο και απευθείας στα Υπουργεία.

Θα είμαι, όμως, αντίθετος, χωρίς διαπραγμάτευση, σε οτιδήποτε αφορά σε βλαπτικές αποφάσεις για την ΑΜ-Θ, όπως για παράδειγμα η εξόρυξη χρυσού, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ και φυσικά πάνω απ΄ όλα, αντίθετος, με όλη την δύναμη της ψυχής μου, στη σιωπή απέναντι στις αντεθνικές δράσεις του Προξενείου Κομοτηνής».

Ο Τέρενς Κουίκ επιστρέφει το απόγευμα στην Αθήνα, ώστε ως Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αυτή τη βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων, να βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ