2014-05-26 01:11:03
Φωτογραφία για Ευ. Βενιζέλος: «Καθαρή απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα»
Ολους όσοι εξελέγησαν και ανήκουν στο συνταγματικό τόξο καθώς και τους υπέροχους, όπως είπε, υποψηφίους της Ελιάς και του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Συγχαίρω όσους εξελέγησαν και ανήκουν στο συνταγματικό τόξο. Ιδιαίτερα τους 42 υπέροχους υποψήφιους μας αλλά και τα στελέχη που έδωσαν μάχη σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος ενώ αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι ο λαός απέρριψε τον εκβιασμό του κ. Τσίπρα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δια του κ. Τσίπρα ζήτησε οι εκλογές να θεωρηθούν δημοψήφισμα για την εθνική σταθερότητα. Η τεχνητή πόλωση άφησε αδιάφορη τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών. Από το συνδυαστικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών προκύπτει η καθαρή απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην πορεία εξόδου από την κρίση λέγοντας: «Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι μακροχρόνια άνεργος και να αγωνίζεσαι να τα βγάλεις πέρα τώρα όμως βγάζουμε το κεφάλι μας από το νερό. Παρά τις δυσκολίες η χώρα διάλεξε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η πορεία εξόδου από την κρίση».


Εξάλλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε την ανάγκη κινητοποίησης όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας. «Αυτό που χρειαζόμαστε πρωτίστως είναι να ενώσουμε το έθνος και να κινητοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας» είπε ενώ αναφερόμενος στα μετεκλογικά του σχέδια δήλωσε ότι «θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εθνική συσπείρωση».

Τέλος πρόσθεσε ότι «το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς διέψευσε τις επιθυμίες των αντιπάλων της παράταξης. Το ιστορικό μέγεθος της παράταξης δεν χωράει βέβαια στα σημερινά ποσοστά. Η πόρτα της συνεργασίας και της συσπείρωσης είναι πάντα ανοιχτή με σεβασμό σε όλους. Ας συνεχίσουμε ενωμένοι ως έθνος και ως κοινωνία».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ