2014-05-26 02:16:05
Φωτογραφία για Στέλιος Διονυσίου: «Είχα αναρωτηθεί παλιά αν ο αδερφός μου ήθελε το καλό μου»
Ο Στέλιος Διονυσίου ανήκει στην κατηγορία των τραγουδιστών όπου τόσο λόγω ταλέντου, όσο και λόγω του DNA του, δεν θα μπορούσαν να μην είναι καταξιωμένοι στον χώρο...

Ο ίδιος, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, έχτισε την δική του πορεία και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια. Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του, εξομολογήθηκε πως παρά το δυνατό ξεκίνημα που έκανε στην καριέρα του, η συνέχεια ήταν διαφορετική.

«Ίσως γιατί δεν μόχθησα τόσο πολύ για να κάνω το πρώτο μου δίσκο. Ξέρω πολλούς συναδέλφους μου οι οποίοι είναι τώρα στην επικαιρότητα που μέχρι να γνωρίσουν επιτυχία, τραγουδούσαν στα χειρότερα σκυλάδικα. Πολλές φορές αναγκάζονταν να κάνουν και κονσομασιόν. Δεν τραγούδησα ποτέ σε δεύτερα μαγαζιά, κάτι που βοηθάει πολύ τους καλλιτέχνες γιατί «ψήνονται» στην πίστα. Για να καταλάβεις, η πρώτη φορά που εμφανίστηκα ως επαγγελματίας μπροστά σε κόσμο ήταν με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο Ρόδον», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και δήλωσε στην συνέχεια:


«Επίσης όταν μπήκα στην δισκογραφία ήμουν 23 ετών, οπότε το μυαλό μου δεν το είχα στην δουλειά. Εμένα τότε με ενδιέφερε να κάνω ταξίδι, να πηγαίνω να βλέπω τα ματς του Παναθηναϊκού και να φλερτάρω με τα κορίτσια. Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους, γιατί δεν πολυκαταλάβαινα πως λειτουργούσε το σύστημα. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε ίσως ήταν αργά», εξομολογήθηκε στο περιοδικό OΚ.

Ο τραγουδιστής στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον αδερφό του Άγγελο Διονυσίου, ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί και κάποια λάθη που αφορούν την καριέρα του. «Ενδεχομένως, κάποια άτομα μέσα στη δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμουν τότε, να ενοχλήθηκαν που ένα παιδί, όπως ήμουν εγώ, είχε συνεργαστεί με τον Μάριο Τόκα, ο οποίος τότε έγραφε σε ονόματα του βεληνεκούς του Πάριου και του Νταλάρα και να έθεσαν βέτο για να με κρατήσουν πίσω. Παρόλο λοιπόν που ο Μάριος μου είχε ετοιμάσει και υο δεύτερο μου άλμπουμ, του είπαν ότι καλύτερο θα ήταν να μου δώσει πέντε τραγούδια, με αποτέλεσμα τελικά αυτός ο δίσκος να μην γίνει ποτέ».

«Στη συνέχεια, με την παρότρυνση της εταιρείας μου, στράφηκα σε άλλου είδους ρεπερτόριο, κάτι που έβρισκε πολύ αντίθετο τον αδερφό μου. Αλλά όταν είσαι μικρός και είναι κάποιοι δίπλα σου και σου πιπιλάνε το μυαλό, μοιραία δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Επειδή μάλιστα ο Άγγελος με συμβούλευε να παραμείνω στο μουσικό ύφος με το οποίο είχα συστηθεί στον κόσμο, δεν σου κρύβω πως είχα φτάσει σε σημείο να σκεφτώ: «Ο αδερφός μου θέλει το καλό μου;». Κάνοντας τον απολογισμό μου, έχω πει: «Χίλιες φορές να είχα ακούσει τότε τον Άγγελο!», αποκάλυψε στον Γιάννη Πουλόπουλο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ