2014-05-26 09:24:05
Φωτογραφία για Σφοδρή σύγκρουση στην άσφαλτο εξαιτίας... μέλισσας! [Photo]
Από θαύμα σώθηκαν τρία άτομα που επέβαιναν σε δυο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Εθνική Οδό. Πρέβεζας - Ιωαννίνων Το τροχαίο συνέβη στην διασταύρωση στο ύψος του χωριού Φλάμπουρα στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με το pamepreveza, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου που κινούνταν επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Πρέβεζα έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του να βγει εκτός λωρίδας κυκλοφορίας, να καβαλήσει τις τσιμεντένιες νησίδες και στην συνέχεια αφού χτύπησε πάνω σε σιδερένια κολώνα φωτισμού να πέσει πάνω σε άλλο ΙΧ που περίμενε στην διασταύρωση.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός του κόκκινου ΙΧ και ελαφριά μια γυναίκα που επέβαινε σε αυτό, καθώς και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, η τροχαία Πρέβεζας δικυκικλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι άντρες της πυροσβεστικής κατέβαλαν προσπάθειες με την χρήση διασωστικού εξοπλισμού προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του πρώτου οχήματος ο οποίος είχε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες η αιτία να χάσει ο οδηγός τον έλεγχο ήταν μια μέλισσα η οποία μπήκε στο όχημα!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ