2014-05-26 11:58:56
Φωτογραφία για Aχιλλέας Μπέος: Δεν αισθάνομαι Ρουβάς, είμαι ένας από εσάς
Τον συνδυασμό "Νέα Εποχή - Νέα Δυναμική Βόλος 2014", με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, ανέδειξε η ψήφος της πλειοψηφίας των Βολιωτών, αφήνοντας δεύτερο το συνδυασμό "Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης" υπό τον Μαργαρίτη Πατσιαντά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο, όπως στελέχη του συνδυασμού υποστηρίζουν και η κάλπη επιβεβαίωσε, «έκαψε» η δήθεν στήριξη παλαιοκομματικών στελεχών και του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή που προήλθε μέσα από δηλώσεις των Ρ. Ζήση, Μιχ. Κουντούρη, Δ. Πιτσιώρη, Π. Σκοτινιώτη, Κ. Καρτάλη κ.α., καθόλη την διάρκεια της προεκλογικής εβδομάδας μεταξύ του 1ου και του 2ου γύρου.

Ο Αχιλλέας Μπέος που είχε γίνει φαβορί μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, κατάφερε να κερδίσει με ποσοστό 53,13% τον αντίπαλό του Πατσιαντά Μαργαρίτη που έλαβε 46,87%.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως νέος Δημάρχος Βόλου, ο κ. Αχίλεας Μπέος, αφού πρώτα ευχαρίστησε το συγκεντρωμένο πλήθος και την πλειοψηφία του Βολιώτικου λαού, απάντησε σε προηγούμενες δηλώσεις του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά και υποσχέθηκε να μην παραλάβει τίποτα, αν δεν γίνει έλεγχος, αφού, όπως σημείωσε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται».

Όπως θα δείτε στο βίντεο του e-volos.gr, οι οπαδοί του δεν σταματούσαν να φωνάζουν συνθήματα και στο 2ο λεπτό του βίντεο τον ακούμε να λέει: ''Δεν αισθάνομαι Ρουβάς, είμαι ένας από εσάς''.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ