2014-05-26 12:53:51
Φωτογραφία για Το νέο δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας - Ποιοι εκλέγονται από τους δημοτικούς συνδυασμούς
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 θα είναι οι εξής:

"Ενωτική Αιγιάλεια"- ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Θανάσης Παναγόπουλος. Εκλέγονται οι εξής: Από το Αίγιο οι κ.κ. Βασιλική Ψυχράμη-Σταυροπούλου, Δημήτρης Μπούνιας, Μαρία Τσουκαλά, Δημήτρης Φιλιππάτος, Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη, Βασίλης Χριστόπουλος, Θανάσης Μεντζελόπουλος, Μαρία Παπαχριστοπούλου, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Στρατής Βαρδάκης. Από την Αιγείρα οι κ.κ. Φάνης Σταυρόπουλος. Από την Ακράτα οι κ.κ. Χρήστος Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Γιοβάς. Από το Κεντρικό Ψηφοδέλτιο Ερινεού ο κ. Γιώργος Ντίνος, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί και ο κ. Σταθακάρος, αν τελικά πάρει και τις δύο έδρες η παράταξη. Από το Διακοπτό οι κ.κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γιώργος Μεντζελόπουλος και Βασίλης Χριστόπουλος. Από τη Συμπολιτεία οι κ.κ. Μιχάλης Κυριακόπουλος, Δημήτρης Καλαμίδας και Νίκος Θανασούλιας.


"Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας": Εκλέγεται ο επικεφαλής κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος και οι εξής: Από το Αίγιο οι κ.κ. Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Φάνης Σπηλιόπουλος, Βασίλης Φιλιππόπουλος. Από την Αιγείρα ο κ. Βασίλης Τομαράς, από την Ακράτα ο κ. Βασίλης Ανδρουτσόπουλος, από το Διακοπτό ο κ. Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος και από τη Συμπολιτεία ο κ. Μιχάλης Κωνσταντίνου. Από το αν θα πάρει και τις δύο έδρες η "Ενωτική Αιγιάλεια" και από το αν θα βγάλει έδρα στο Αίγιο ή στον Ερινεό η ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων, θα κριθεί και το αν θα εκλεγεί ο κ. Χρήστος Γούτος από το Αίγιο.

"ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων": Εκλέγεται ο επικεφαλής κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου και αναμένεται το αποτέλεσμα της τρίτης κατανομής, για να ξεκαθαριστεί αν εκλέγεται από το Αίγιο η κα Μαρία Ιατροπούλου ή από τον Ερινεό ο κ. Δημήτρης Μπούρδος.

"Αιγιαλέων Πόλις-Νέα Πορεία": Εκλέγεται ο επικεφαλής κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.

"Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας": Εκλέγεται ο επικεφαλής κ. Χρήστος Λαϊνάς.

Τονίζεται πως τα αποτελέσματα δεν είναι τελικά, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η τρίτη κατανομή.

Πηγή: filodimos
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ