2014-05-26 14:10:09
Φωτογραφία για Εντοπίστηκαν μίνι χασισοφυτείες σε Τρίκαλα και Καλαμάτα
Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας έναν 46χρονο χασισοκαλλιεργητή, τη στιγμή που περιποιούνταν τη φυτεία του με τα... 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,09 ως 0,70 εκατοστών την οποία καλλιεργούσε μέσα στο αγρόκτημά του σε περιοχή έξω από τα Τρίκαλα.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ακολούθησε έρευνα στην αποθήκη του αγροκτήματος και το σπίτι του δράστη, όπου ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής εντόπισε ακόμη τρία τσιγαριλίκια και τρία γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93 γραμμαρίων. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Μέσα στην αποθήκη του στο Μελιγαλά Μεσσηνίας καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ένας 50χρονος που έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν ακόμη 44 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε συνταγή γιατρού, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.


*** Ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45,6 γραμμαρίων ετοιμαζόταν να διακινήσει στους «πελάτες» του στα Τρίκαλα ένας 41χρονος που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

*** Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 17,5 γραμμαρίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός 56χρονου στην Λαμία. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*** Στην Χαλκίδα, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 30χρονοι και βρήκαν μέσα δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13,7 γραμμαρίων. Οι επιβάτες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ