2014-05-26 14:23:49
Φωτογραφία για ΑΛΚΟΡΤΑ : ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ!
Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του μίλησε ο Ράφαελ Αλκόρτα, ο οποίος χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε πως ζήτησε τη συμβουλή του Ερνέστο Βαλβέρδε για να έρθει, ενώ εκείνος που τον έπεισε ήταν ο... Μίτσελ.

Ο νέος βοηθός του Ισπανού τεχνικού, είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως οι εμπειρίες που θα αποκομίσει, θα τον συνοδεύουν σε όλη του την καριέρα.

«Στην Αθήνα θα πάω στις 4 Ιουλίου. Θα μείνω μερικές ημέρες εκεί και μετά θα πάμε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας», ήταν τα λόγια του Αλκόρτα, που συνέχισε.

«Ήταν ώρα να κάνω αυτό το βήμα. Δεν μπορούσα να απορρίψω μια πρόταση όπως αυτή, γιατί ο Μίτσελ είναι φίλος μου, υπάρχει μια καλή ομάδα με προοπτική ότι θα παλεύει για το πρωτάθλημα, ενώ παίζει στο Champions League. Εγώ από τη μεριά μου θα ασχοληθώ ξανά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κάτι το οποίο δεν μπορούσα να αφήσω έτσι», σημείωσε ο Ισπανός και υπογράμμισε.


«Αυτό που με τραβάει είναι αρχικά ο Μίτσελ, γιατί τον ξέρω πολύ καλά, γνωρίζω πώς συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές και πώς παίζει. Έχουμε παρόμοιες ιδέες και αυτός ήταν που με έπεισε, γιατί ξέρω πώς θα δουλέψω με αυτόν. Θα νιώθω πολύ άνετα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχει ένα καλό γκρουπ ανθρώπων στο τεχνικό τιμ, τους οποίους δεν ήξερα, αλλά επικοινώνησα μαζί τους και μου φαίνονται εντάξει».

Από εκεί και πέρα, αποκάλυψε πως ζήτησε τη συμβουλή ενός πρώην ερυθρόλευκου πριν πάρει την απόφαση να έρθει στον Ολυμπιακό. «Μίλησα με τον Ερνέστο (Βαλβέρδε) και μου είπε ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, έχει καλή οργάνωση, καλή αθλητική δομή και είναι ένα καλό μέρος για να εργαστείς. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρόκειται για τον πρωταθλητή και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να είναι».

Τέλος, φαίνεται πως βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία που ήθελε για να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. «Για μένα είναι σημαντική περίοδος, ειδικότερα για να μάθω. Σίγουρα θα μάθω πολλά, θα έχω επαγγελματική πείρα, μια προίκα για το όταν επιστρέψω στο Μπιλμπάο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά είναι κάτι που μου ταιριάζει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ