2014-05-26 15:20:06
Φωτογραφία για Συνελήφθη τσιγγάνος που ήταν οπλισμένος σαν... αστακός
Οπλισμένος σαν... αστακός κυκλοφορούσε σε διάφορες περιοχές της Λακωνίας ένας 35χρονος τσιγγάνος που είχε μπει στο... στόχαστρο των αστυνομικών της Ασφαλείας Σπάρτης, οι οποίοι είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε διάφορες παρανομίες και τον αναζητούσαν.

Με τη βοήθεια μιας διμοιρίας της Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου στις Αμύκλες Λακωνίας και βρήκαν ένα περίστροφο κρότου και ένα αεροβόλο πιστόλι κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. Ωστόσο, η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να διαλευκάνει τη δράση του 35χρονου.

*** Η έρευνα που έγινε στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 46χρονου στην Κεφαλλονιά απέδειξε ότι είχε στην κατοχή του μια μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της, αλλά και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε νόμιμη άδεια κατοχής. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι απασχολούσε παράνομα δύο μη νόμιμους Αλβανούς από τους οποίους εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 23χρονος, ενώ ο 31χρονος ομοεθνής του αναζητείται.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αργοστολίου συνέλαβαν τον 46χρονο και τον 23χρονο αλλοδαπό που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη παραμονή στην χώρα και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ