2014-05-26 16:16:50
Φωτογραφία για Ο Τάσος Μαυρίδης είναι ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, καθώς από νωρίς πήρε σαφές προβάδισμα που διατήρησε απέναντι στην αντίπαλό του, Μαρία Γώγου
Παρά το γεγονός ότι ο γύρος των πρώτων δημοτικών εκλογών έληξε με προβάδισμα του Τάσου Μαυρίδη και τον συνδυασμό Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ με 14 μονάδες σε σχέση με τον συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που ηγείται η Μαρία Γώγου, συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο του Τάσου Μαυρίδη και προσμονή για τα πρώτα αποτελέσματα στο εκλογικό κέντρο της Μαρίας Γώγου. Τα αποτελέσματα που άρχισαν να καταφθάνουν και στα δύο εκλογικά κέντρα ήδη από τις 8:00 το απόγευμα έδειχναν σαφές προβάδισμα του Τάσου Μαυρίδη, γεγονός που επιβεβαιωνόταν όσο περνούσε η ώρα.

Περίπου στις 10:30 το βράδυ σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων σε 28 τμήματα από τα 49 εκλογικά κέντρα στον δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης, το ποσοστό του Τάσου Μαυρίδη είχε διαμορφωθεί σε 55,42% έναντι 44,58% της Μαρίας Γώγου. Ήταν πλέον σαφές ότι ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης από τον Σεπτέμβρη αναλαμβάνει ο Τάσος Μαυρίδης οποίος και εκείνη τη στιγμή προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις για την εκλογή του.


Συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με τη ψήφο του, έκανε λόγο για έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε με ήθος, ενώ τόνισε ότι είναι καθόλα έτοιμος και ανοιχτός στο διάλογο ώστε σε συνεργασία με τους άλλους συνδυασμούς και τους ηγέτες τους που εισέρχονται στο νέο δημοτικό συμβούλιο το οποίο και προκύπτει από τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, να δουλέψουν σκληρά με στόχο τη δημιουργία της «πόλης της ζωή μας»

Η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, πρώτη σε ψήφους δημοτική σύμβουλος, δήλωσε :

«Σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα για την πόλη της ζωής μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι θα δουλέψουμε σκληρά για την υλοποίηση του οράματός μας για μια πόλη πιο όμορφη. πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική. Για να προχωρήσουμε μπροστά και να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον των παιδιών μας απαιτείται από όλους συνεργασία, αλληλεγγύη και συστράτευση».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ