2014-05-26 22:36:10
Φωτογραφία για Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: Η 1η θέση με τιμά...και καλώ τους πάντες σε συνεργασία για πρόοδο  του τόπου!
Με το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης του β' γύρου των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Αιγιάλειας, ο Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και επανεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Σ'αυτές τις εκλογές μου δόθηκε και πάλι η δυνατότητα ν'ανανεώσω τις σχέσεις μου με κάθε πολίτη χωριστά, καθώς και με πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κάθε γωνιά της Αιγιάλειας.

Εργάστηκα στο πλευρό του Δημάρχου μας Στάθη Θεοδωρακόπουλου ως απλός "στρατιώτης" πιστεύοντας ακράδαντα στην αναγκαιότητα επανεκλογής του και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Οι πολίτες με τίμησαν δίδοντάς μου την πρώτη θέση από τις πολλές προτιμήσεις τους μεταξύ αξίων συνυποψηφίων μου,στη Δημοτική Παράταξη πλέον της Μείζονος Αντιπολίτευσης και τους ευχαριστώ γι'αυτό με την υπόσχεση...για ό,τι καλύτερο αφορά στους ίδιους και στον τόπο μας.


Καλώ το σύνολο των εκλεγμένων και μη Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων κι όλους όσοι έχουν όρεξη για προσφορά στα κοινά, να το πράξουν ανεξαρτήτως παράταξης, νικητών ή ηττημένων.

Προσωπικά, εύχομαι ειλικρινώς στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Θαν.Παναγόπουλο και στην Δημοτική του Αρχή,ευόδωση των στόχων τους και γι' αυτούς τους στόχους οφείλουμε άπαντες να είμαστε συνοδοιπόροι και αρωγοί για την πρόοδο του τόπου μας.

Ο λαός της Αιγιάλειας, όσο κι αν μας άκουσε να διαφωνούμε σε πολλά κατά την προεκλογική περίοδο, μας θέλει ενωμένους και παραγωγικούς".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ