2014-05-27 01:08:06
Φωτογραφία για Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για Πανελλαδικές Εξετάσεις
Η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Μαρίνα Χρυσοβελώνη ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και της σκληρής δοκιμασίας χιλιάδων μαθητών και των... οικογενειών τους, καθώς και των εκπαιδευτικών δηλώνει:

«Στους μαθητές που ξεκινούν το δικό τους – δύσκολο- αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων οφείλουμε σεβασμό, αγάπη και συμπαράσταση. Οι εξετάσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας είναι μία πρώτη – αλλά σίγουρα όχι η τελευταία- μεγάλη προσπάθεια για όσους έχουν όνειρα και στόχους. Για όσους θέλουν να κατακτήσουν την γνώση, να δημιουργήσουν μία καλύτερη κοινωνία. Άλλωστε η γνώση αποτελεί ένα από τα πολύ ισχυρά εφόδια για μία καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.

Ο αγώνας και οι κόποι ετών δοκιμάζονται μέσα από την διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στους μαθητές και μαθήτριες που αρχίζουν το δικό τους αγώνα – αυτό των Πανελληνίων Εξετάσεων - εύχομαι Καλή Επιτυχία. Πρέπει να έχουν δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία. Να λειτουργήσουν με νηφαλιότητα, με καθαρή σκέψη και ηρεμία. Υπομονή, ηρεμία και αισιοδοξία εύχομαι και στις οικογένειες των μαθητών, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Και ας μην ξεχνάμε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις μπορεί να αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό στη ζωή μας, δεν είναι όμως και ο τελευταίος,. Σε όλη την πορεία μας θα συναντήσουμε και άλλους πολλούς σταθμούς. Αρκεί να είμαστε στο Τρένο της Ζωής.

Τις θερμότερες ευχές μου σε όλους» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ