2014-05-27 08:28:05
Φωτογραφία για Η Δυτική Ελλάδα στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Ευρεία σύσκεψη όλων των συμβαλλόμενων φορέων στην εύρυθμη οργάνωση και διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, οι Διευθυντές Δ/θμιας Εκπαίδευσης και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, οι Πρόεδροι των βαθμολογικών κέντρων Δυτικής Ελλάδας και οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες συζήτησαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή επί του συνόλου των ζητημάτων που άπτονται της προετοιμασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων ενώ παράλληλα διευθετήθηκαν διάφορα ζητήματα που τέθηκαν τόσο από τους Προέδρους των βαθμολογικών κέντρων όσο και από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.


Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε: «Για άλλη μια χρονιά οι δομές της εκπαίδευσης της Δυτικής Ελλάδας είναι επιχειρησιακά έτοιμες να ανταποκριθούν στο στοίχημα της άψογης διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αξιοποιώντας την επί σειρά ετών εμπειρία στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Πρόεδροι των βαθμολογικών κέντρων και οι λυκειακές επιτροπές, συντονισμένα και με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 28 Μαΐου 2014, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι περίπου 7000 συμμετέχοντες μαθητές της περιφέρειάς μας να ξεκινήσουν απρόσκοπτα και απερίσπαστα τον αγώνα τους για την ευόδωση των προσωπικών τους στόχων».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ