2014-05-27 12:36:15
Φωτογραφία για ΜΠΟΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΝ...
Ψηλά στη λίστα της Μπενφίκα βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, στο κόλπο εμφανίζεται να μπήκε και η Σεβίλλη και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βλέπει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Μποτία, εφόσον φυσικά αποχωρήσει ο διεθνής αμυντικός από το Λιμάνι.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους οι «Αετοί» ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του νεαρού στόπερ των πρωταθλητών και εφόσον υπάρξει ικανοποιητική πρόταση μπορεί να μη βρίσκεται στο Θρύλο τη φετινή σεζόν. Χθεσινά σενάρια ωστόσο έβαζαν στο... «παιχνίδι» και τη Σεβίλλη, παρ' ό,τι η ισπανική ομάδα μοιάζει δύσκολο να δώσει τα 10 εκατ. ευρώ που εμφανίζονται να αξιώνουν οι ερυθρόλευκοι.

Παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται να μπει στο «παιχνίδι» και το όνομα του Μποτία, που σύμφωνα με τη «Live Sport» είναι η βασική επιλογή του Ολυμπιακού στο ενδεχόμενο που φύγει τελικά ο Μανωλάς. Ο 28χρονος αμυντικός της Σεβίλλης άλλωστε θεωρείται από τα... αγαπημένα παιδιά του Μίτσελ, τον οποίο και είχε παίκτη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με το όνομά του να έχει έρθει από δημοσιεύματα στο προσκήνιο εδώ και καιρό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ελίτ στην εξουσία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ελίτ στην εξουσία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ