2014-05-27 13:24:16
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ... ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΜΠΕΡΚ!
Ο Μπέρνι Μπερκ ικανοποίησε πολύ το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, σε σημείο που του ζήτησε να μείνει για ακόμα μία εβδομάδα για δοκιμή ενώ θα μετάσχει με την ομάδα και σε διεθνές τουρνουά!

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Μπερκ άρεσε στα δοκιμαστικά που έκανε στο Ρέντη. Ο νεαρός Κοσταρικανός άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις την περίοδο της δοκιμής του και έτσι πήρε... παράταση η παραμονή του στην Ελλάδα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ζήτησε από τον παίκτη να μείνει για τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα για δοκιμή ενώ θα τον πάρει μαζί του σε διεθνές τουρνουά που θα λάβει μέρος στις 28 και 29 Μαϊου. Πρόκειται για τουρνουά με την επωνυμία Blue Stars που γίνεται στην Ζυρίχη υπό την αιγίδα της FIFA. Ο Μπερκ θα ακολουθήσει εκεί την ερυθρόλευκη αποστολή και θα παίξει και σε αγώνες.

Στον θεσμό μετέχουν εκτός από τον Ολυμπιακό οι: FC Blue Stars, Μπάγερν Μονάχου, Βιγιαρεάλ, Σιόν, Ζυρίχη, Γκαρσχόπερς, Ασάντε Κοτόκο, Μπενφίκα και Παραναένσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ