2014-05-27 14:16:03
Φωτογραφία για «ΕΚΛΕΙΣΕ» ΝΤΙΕΓΚΟ Η ΦΕΝΕΡ
Ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιέγκο Ρίμπας, αφού δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος υπέγραψε για τρία χρόνια στην τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ισπανική «AS» αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, λόγω της έλλειψης χρόνου συμμετοχής μετά τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Βόλφσμπουργκ, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση που είχε από τον τουρκικό σύλλογο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 13 αγώνες της Primera Division και πέτυχε ένα γκολ, την ημέρα που επέστρεψε στο «Καλντερόν» με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι παρόλο που ο 29χρονος παίκτης είχε τη δυνατότητα να μείνει στους φιναλίστ του φετινού Champions League και να είχε τη δυνατότητα να παίξει (έστω και λίγο) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επέλεξε να πάει στη Φενέρ, η οποία το καλοκαίρι είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 2+1 χρόνια υπό την κατηγορία στημένων αγώνων στο γειτονικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ