2014-05-27 15:15:10
Φωτογραφία για Γνωστός Πατρινός έφτιαξε ειδικό ψηφοδέλτιο στο κομπιούτερ και ψήφισε καταλλήλως... για Περιεφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος
Δεν έλειψαν τα ευτράπελα και οι απίστευτες… εμπνεύσεις και την χθεσινή Κυριακή που ήταν ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών και οι Ευρωεκλογές.

Γνωστός Πατρινός θέλοντας να εκφράσει την δυσαρέσκεια του και την μη προτίμηση του σε κανέναν από τους δύο μονομάχους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (που ήταν οι Απόστολος Κατσιφάρας και Ανδρέας Κατσανιώτης), προετοιμάστηκε καταλλήλως και τύπωσε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ειδικό ψηφοδέλτιο, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διένειμε σε τουλάχιστον άλλα 10-20 άτομα του φιλικού – οικογενειακού του περιβάλλοντος προκειμένου να το ρίξουν στην εκλογική κάλπη.

Το αστείο και εμπνευσμένο ψηφοδέλτιο έγραφε «Η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Πάτρα ψηφίζει για την Περιφέρεια το κόμμα της σωστής Περιφέρειας, Κ.Ο.Λ.Ο.Σ., Κόμμα Ολικής Λαικής Οικολογικής Συσπείρωσης»!

Στο ίδιο έντονα σατιρικό πνεύμα, το φυλλάδιο – ψηφοδέλτιο ανέγραφε επίσης με μικρά γράμματα τα εξής, «ψηφίζω ΚΟΛΟ Δαγκωτό διότι τα κάναν κώ..!!!».

πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ