2014-05-27 15:39:04
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Μαρίας Ρεπούση για το παιδοχειρουργικό τμήμα του Τζανείου
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Μαρία Ρεπούση: 

"Το παιδοχειρουργικό Τμήμα του Τζανείου Νοσοκομείου παραμένει κλειστό, αφήνοντας στην ουσία ολόκληρο τον Πειραιά αλλά και τα νησιωτικά τμήματα χωρίς δημόσια παιδοχειρουργική κάλυψη. Το θέμα ανέδειξε ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, ο οποίος απευθύνεται με επιστολές του, τόσο στον υπουργό Υγείας όσο και στον Διοικητή του Τζανείου.

Σημειώνουν επίσης, ότι από τον Φεβρουάριο του 2014 έχει μετακινηθεί ο Διευθυντής του Παιδοχειρουργικού τμήματος στο Νοσοκομείο «Αγ. Σοφία» και δεν έχει γίνει προκήρυξη για επικουρικούς γιατρούς.

Δημιουργούνται ερωτηματικά για την ολιγωρία του υπουργείου Υγείας να καλύψει το σοβαρό αυτό κενό, που δημιουργεί προβλήματα στην δημόσια περίθαλψη μικρών παιδιών με αποτέλεσμα οι γονείς να οδηγούνται στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Τα προβλήματα υγείας δε λύνονται με ημίμετρα ωστόσο πιστεύουμε στη δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα έστω και το ελάχιστο που μπορούμε να εξασφαλίσουμε είναι κέρδος για τους πολίτες.

Άμεσα το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει να προβεί στην πλήρη στελέχωση του παιδοχειρουργικού τμήματος του Τζάνειου νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία του με γνώμονα την δημόσια περίθαλψη των μικρών παιδιών." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ