2014-05-28 09:07:50
Φωτογραφία για Εκδήλωση στο Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου για την επέτειο της «Μάχης της Κρήτης»
 

Mε μια υπέροχη συναυλία τιμήθηκε στο Στρατιωτικό Μουσείο η επέτειος της «Μάχης της Κρήτης».

Την εκδήλωση οργάνωσε η Φρουρά Ρεθύμνης σε συνεργασία με το  Στρατιωτικό Μουσείο. Η Στρατιωτική Μουσική της 5ης ΤΑΞΠΖ «V Μεραρχία Κρητών», αλλά και ο νεαρός βαθύφωνος οπλίτης θητείας, Μανόλης Χριστοφακάκης από το Ηράκλειο, με τη πιανίστρια Χρύσα Βασιάδη από τα Χανιά, ενθουσίασαν το ακροατήριο, που είχε ασφυκτικά γεμίσει την μεγάλη αίθουσα Συνεδρίων του Μουσείου.

Η Στρατιωτική Μουσική απέδωσε θαυμάσια, τραγούδια των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη ,Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου και Νικολούδη, ενώ ο Μανόλης Χριστοφακάκης με τη συνοδεία της πιανίστριας, τραγούδησε άριες και τραγούδια κορυφαίων συνθετών, εντυπωσιάζοντας το ακροατήριο με το ταλέντο του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου  κ.κ Ευγένιος, ο Ταξίαρχος Διοικητής της  5ης Tαξιαρχίας κ. Δ. Κωτσιόπουλος, εκπρόσωποι του Ρεθύμνου και πλήθος κόσμου από Χανιά και Ηράκλειο.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το Στρατιωτικό Μουσείο, που μας έδωσε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να απολαύσουμε την υψηλού επιπέδου συναυλία, στους  υπέροχους χώρους του.

 ΠΗΓΗ: http://rethemnosnews.gr/2014/05/mo%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ