2014-05-28 11:00:12
Φωτογραφία για Επιστρέφουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ οι Ανδ. Λοβέρδος και Χρ. Αηδόνης
Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προτίθεται να επιστρέψει ο Ανδρέας Λοβέρδος, μαζί με τον οποίο αναμένεται να επιστρέψει και ο Χρήστος Αηδόνης, βάζοντας τέλος επί της ουσίας στο εγχείρημα του οποίου είχαν ηγηθεί οι δύο βουλευτές για τη δημιουργία της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Βήμα», ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την πρόθεσή του να ενσωματωθεί πλήρως στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ- Ελιά, όπως την ονόμασε, και μαζί με αυτόν ενσωματώνεται και ο Χρήστος Αηδόνης. Με την επιστροφή των δύο βουλευτών, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί, πλέον, 29 βουλευτές και μαζί με τους 125 που αριθμεί η ΝΔ, η κοινοβουλευτική δύναμη της κυβέρνησης αυξάνεται στους 154 βουλευτές.

Μάλιστα, ο αριθμός αυτός είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί κι άλλο, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, γίνεται προσπάθεια ώστε να επιστρέψουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τόσο ο Μάρκος Μπόλαρης, όσο και ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληροφορίες που τον θέλουν να εισέρχεται στην κυβέρνηση ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν έχει καμιά απολύτως πληροφορία και ότι στρέφει την προσοχή του στην άψογη διεξαγωγή του επερχόμενου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ