2014-05-28 11:45:37
Φωτογραφία για Πάτρα: «Τα Μουσεία συνδέονται και μας ενώνουν» - Δείτε φωτο
Με αφορμή το θέμα του φετινού εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Οι συλλογές των Μουσείων μας ενώνουν», το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών,τοΜουσείο Λαϊκής Τέχνης του Δήμου Πατρέων και τοΜουσείο Τύπου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων από κοινού κάλεσαν τους πολίτες να τα γνωρίσουν ή να ανανεώσουν τους δεσμούς τους μαζί τους μέσα από τη δράση: «Τα Μουσεία της Πάτρας συνδέονται και μας ενώνουν».

Η δράση έγινε το Σάββατο 17 Μαΐου 2014 με μια περιήγηση σε επιλεγμένα εκθέματα των τριών Μουσείων που τα συνδέουν και φωτίζουν διαχρονικά πτυχές της ζωής των κατοίκων της Πάτρας, με οδηγούς τους ανθρώπους των Μουσείων.

Η περιήγηση έγινε σε ομάδες που μετακινήθηκαν στα τρία Μουσεία με λεωφορεία που διέθεσε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού «PTS – PELOPONESS TRAVEL SERVICE». Κατά τη διάρκεια της μετάβασης από το ένα Μουσείο στο άλλο η αφηγήτρια Άσπα Παπαδοπούλουσυνόδευσε τους επιβάτες με μύθους και ιστορίες λαϊκής παράδοσης.


Η δράση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Σωματείου «Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών», του Γραφείου Γενικού Τουρισμού «PTS-PELOPONESS ΤRAVEL SERVICE» και της Εφημερίδας «Πελοπόννησος» ως χορηγού επικοινωνίας.

Οι διοργανωτές της δράσης ευχαριστούν το Σωματείο «Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών», και τον κ. Νίκο Παπαλέξη του Γραφείου Γενικού Τουρισμού «PTS-PELOPONESS ΤRAVEL SERVICE» για την διάθεση των λεωφορείων που μετέφεραν τους επισκέπτες στα τρία Μουσεία.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ