2014-05-28 12:26:15
Φωτογραφία για Πάτρα-Τώρα: Έντονη κινητικότητα στο Αστυνομικό Μέγαρο - Στην Ερμού αυτή την ώρα ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού στην Πάτρα καθώς ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Σπύρος Παπασπύρου μόλις πέρασε το κατώφλι της υπηρεσίας.

Ο Αντιστράτηγος επισκέπτεται τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους επιτελείς.

Ο κ. Παπασπύρου είχε βρεθεί και πριν απο περίπου ένα εξάμηνο και πάλι στην πόλη όπου και προήδρευσε σύσκεψης στην ατζέντα της οποίας είχαν βρεθεί ζητήματα που απασχολούν και τις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλία και Ακαρνανία) με την παρουσία τόσο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αθανάσιου Ματσίκα και των τεσσάρων Αστυνομικών Διευθυντών της περιοχής, όσο και ανώτερων αξιωματικών και στελεχών.

Μεταξύ των θεμάτων που είχαν απασχολήσει τότε τη σύσκεψη ήταν η μικροεγκληματικότητα και γενικότερα η εγκληματικότητα, η έλλειψη προσωπικού, τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τη Χρυσή Αυγή και τις έρευνες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων στα Σώματα Ασφαλείας κ.α.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ