2014-05-28 13:47:10
Φωτογραφία για Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ... ΜΑΝΩΛΑ!
Πολλά είναι τα ξένα δημοσιεύματα, ειδικότερα από την Πορτογαλία, τα οποία αναφέρουν πως η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Ένας απ’ αυτούς που θέλησαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο θέμα, είναι και ο Βάσκο Φερνάντες, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «O’ Jogo».

Αμυντικό νέας γενιάς που μάλιστα είναι και επιθετικογενής, χαρακτήρισε ο Φερνάντες τον κεντρκό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του παίκτη του Πλατανιά:

«Είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι. Τα στημένα είναι ένα στοιχείο στο οποίο ξεχωρίζει και μπορεί να σκοράρει, όπως άλλωστε είχε κάνει και κόντρα στην Μπενφίκα».

Μάλιστα, θέλησε να τον συγκρίνει και με τον Γκαράι, λέγοντας:

«Είναι εντυπωσιακός και παίκτης υψηλού επιπέδου. Ο Μανωλάς έχει ακόμα αρκετά να μάθει για να γίνει καλύτερος παίκτης αλλά έχει τα εφόδια για να τα καταφέρει. Για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δυνατός, όμως θα πρέπει να βάλει μια άλλη πρόκληση πλέον στην καριέρα του για να βελτιωθεί. Αν αντιμετωπίσει πιο δυνατούς επιθετικούς από αυτούς που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα, σίγουρα θα γίνει καλύτερος».


Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού του Μανωλά, ο Βάσκο ανέφερε:

«Είναι απλός παίκτης, δεν ρισκάρει. Δημιουργεί πάντα επιλογές στο παιχνίδι του. Σπάει την μπάλα στους ακραίους απομακρύνοντας τους κινδύνους για την άμυνά του ενώ του αρέσει και η ασφάλεια του αμυντικού χαφ. Αυτός άλλωστε ο απλοϊκός τρόπος αρέσει και στον Μίτσελ, τον προπονητή του στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ