2014-05-28 15:44:06
Φωτογραφία για Δείτε ποιος αναμένεται να είναι ο νέος ρόλος του Johnny Depp
Ο Johnny Depp βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον... διάσημο μάγο, Harry Houdini, στην ταινία των Lionsgate/Summit με τίτλο “The Secret Life of Houndini: The Making of America’s First Superhero”. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Dean Parisot.

Το στόρι της ταινίας, που είναι στα πρότυπα του Indiana Jones, περιγράφει τον Houndini όχι απλά σαν έναν καλλιτέχνη με master στην εξαφάνιση αλλά σαν έναν εξερευνητή του μυστικισμού. Ο Noah Oppenheim είναι πίσω από τη διασκευή του σεναρίου, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο των William Kalush και Larry Sloman.

Ο Depp προέρχεται από δυο συνεχόμενες εμπορικές αποτυχίες, το “Transcendence” και το “The Lone Ranger”. Την επόμενη χρονιά, όμως, θα ξανασυναντηθεί στο set γυρισμάτων με δυο blockbuster, το “Pirates of the Caribbean 5” και το sequel του “Alice in Wonderland”, τα οποία αναμένεται να δώσουν μία ώθηση στην εμπορικότητά του.

Η συνεργάτης του Depp στην εταιρία παραγωγής Infinitum Nihil, Christi Dembrowski, είναι επίσης σε συζητήσεις για να βρίσκεται στην παραγωγή του “Secret Life of Houndini” μαζί με τους Frank Marshall (The Bourne Legacy) και Bruce Cohen (Silver Lining Playbook). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ