2014-05-28 18:19:06
Φωτογραφία για Έρχονται το Σάββατο τα Παπαφλέσσεια 2014
Το Σάββατο 31 Μαΐου με ώρα ενάρξεως 18.00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί το φετινό Διεθνές Μίτινγκ Στίβου «Παπαφλέσσεια». Την αθλητική συνάντηση διοργανώνουν ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών του ελληνικού και του διεθνούς κλασικού αθλητισμού (αναμένεται να μετάσχουν περί τους 40 ξένοι αθλητές, πέραν των Ελλήνων).

Για την καλή προετοιμασία και την άρτια διεξαγωγή των «Παπαφλεσσείων», πραγματοποιήθηκε εκ νέου σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για την άψογη διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος, που προσελκύει στην πόλη της Καλαμάτας εδώ και πολλές δεκαετίες αθλητές από όλον τον κόσμο.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων αξιολόγησε τα «Παπαφλέσσεια» ως το υπ' αριθμόν ένα αγώνα-κριτήριο για συμμετοχή των αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας τον Ιούνιο. Επίσης, η διοργάνωση αποτελεί ευκαιρία να προκριθούν, για όσους δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εξασφαλίσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ