2014-05-28 21:48:13
Φωτογραφία για «ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ»
Ο μάνατζερ του Άλφρεντ Φινμπόγκασον δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο πως έχει κατατεθεί η δεύτερη προσφορά του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Ο Κις Πλοέγκσμα Τζούνιορ τόνισε χαρακτηριστικά πως.. «ο Ολυμπιακός κατέθεσε και δεύτερη προσφορά στην Χέρενφεϊν για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Έχουμε δηλαδή στα χέρια μας μία δεύτερη πρόταση από την ελληνική ομάδα. Όμως γι' αυτήν την στιγμή δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το θέμα ούτε θα αξιολογήσουμε δημόσια μία πρόταση. Συζητάμε και θα δούμε».

Οι ερυθρόλευκοι, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις από τα 4 εκατ. ευρώ (και ίσως λίγο παραπάνω) για να φτάσουν στα 5,8 - 6 εκατ. ευρώ. Οι πρωταθλητές μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 7 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού δεν έγινε αποδεκτή από την Χέρενφεϊν και μένει τώρα να φανεί το πως θα αντιδράσει η ολλανδική ομάδα στην δεύτερη κρούση που της έγινε από τους ερυθρόλευκους. Οι επαφές όπως και να έχει συνεχίζονται και φυσικά η υπόθεση Φινμπόγκασον παραμένει πολύ δύσκολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ