2014-05-29 10:27:04
Φωτογραφία για ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΠΟΤΙΑ... ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
H Σεβίλλη βγάζει στο... σφυρί τον Αλμπέρτο Μποτία και ο Ολυμπιακός έχει ήδη κινηθεί για τον παίκτη, ενώ υπάρχει ειδικό... αίτημα των Ισπανών για την μεταγραφή του παίκτη.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Κώστα Μανωλά ο Ολυμπιακός αναζητά και στόπερ και αυτό διότι πέραν της ζήτησης που υπάρχει για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα μείνει στο Λιμάνι ο Ιβάν Μαρκάνο (ως μία επιπρόσθετη λύση για την άμυνα) ενώ είναι και άλλοι αμυντικοί του υπάρχοντος δυναμικού των ερυθρόέυκων που είναι μετέωροι, σύμφωνα με δημοσιεύματα αφού τελικές εισηγήσεις από τον Μίτσελ δεν έχουν γίνει ακόμα.

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι λοιπόν μία εκ των προτεινόμενων αμυντικών λύσεων από την ισπανική αγορά. Για τον Μποτία ο Ολυμπιακός είχε χτυπήσει την πόρτα της Σεβίλλης τον περασμένο Ιανουάριο όμως ο παίκτης ήταν δανεικός στην Έλτσε και δεν γινόταν να φύγει και έτσι αποκτήθηκε ο Ιβάν Μαρκάνο. Οι ερυθρόλευκοι επανέρχονται λοιπόν για τον παίκτη τον οποίο ξέρει πολύ καλά και εκτιμά ο Ισπανός τεχνικός.

Οι Σεβιγιάνοι παραχωρούν τον Μποτία με όχι και τόσο μεγάλο αντίτιμο ωστόσο αξιώνουν ένα αρκετά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Ο 25χρονος ύψους 1.88 μέτρων σέντερ μπακ θεωρείται από τον Μίτσελ ως μία άκρως αξιόπιστη λύση με τους ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι και διατεθειμένοι να προχωρήσουν την υπόθεσή του όσο πιο άμεσα γίνεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ