2014-05-29 13:03:37
Φωτογραφία για Πάτρα: Πότε περιμένουν βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές καταιγίδες οι μετεωρολόγοι
Μετά από ένα τριήμερο καύσωνα ο καιρός σήμερα όπως φαίνεται θα μας τα χαλάσει. Από το μεσημέρι και μετά αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού για την Πάτρα μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 29/5: Καλός αρχικά καιρός, με ήλιο και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Κυρίως το απόγευμα και το βράδυ προβλέπονται κατά περιόδους ισχυρές καταιγίδες. Θερμοκρασία από 16-27oC. Άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/5: Καιρός καλός, με ήλιο και αραιές νεφώσεις. Θερμοκρασία από 14-24oC. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5: Καιρός καλός με ήλιο και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Το απόγευμα μικρό ενδεχόμενο για βροχή. Θερμοκρασία από 13-23oC. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/6: Καιρός καλός με ήλιο και κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 14-24oC. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/6: Καιρός καλός με ήλιο και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 14-26oC. Άνεμοι από δυτικές γενικά διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Πηγή: στοιχεία από greek weather.org
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ