2014-05-29 13:58:13
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ομάδα Νέων του Θρύλου βρίσκεται στη Ζυρίχη για το τουρνουά Blue Stars/FIFA Youth Cup, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που χαίρει παγκόσμιας αποδοχής. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από τη συμμετοχή όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου της ομάδας μας σε σπουδαίες διοργανώσεις, όπου δίνεται η ευκαιρία στους παίκτες μας να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες.

Η ομάδα Νέων του Θρύλου βρίσκεται το διήμερο 28-29 Μαΐου στη Ζυρίχη, συμμετέχοντας στο ιστορικό τουρνουά για αυτές τις ηλικίες, το Blue Stars/FIFA Youth Cup, μαζί με άλλους σπουδαίους συλλόγους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ήδη από την πρώτη ημέρα, οι παίκτες του Μπερντ Στορκ έδειξαν ιδιαίτερα… ορεξάτοι και προσπάθησαν για το καλύτερο στις τρεις αναμετρήσεις – η κάθε μία από δύο 20λεπτα - που έδωσαν για τον 2ο όμιλο.

Η αρχή έγινε κόντρα στη Σιόν, όπου η ομάδα μας ατύχησε να δεχθεί ένα γρήγορο γκολ, στο 3ο λεπτό με τον Σις, με το 1-0 να διατηρείται τελικά ως το φινάλε.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σιόν: Μις, Ακολό, Ταμαγιό, Φερνάντες, Φολονιέρ, Μοργκάδο, Σιέρο, Αμπαντά, Σις, Ραϊμόν, Ιλντίζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Λεάντρο, Βατουσιάδης, Παιδάκης, Λάτσι, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Πασαλίδης, Βολονάκης, Ψυχογιός, Γαρεφαλάκης

Μετά την πρώτη τους… επαφή με το τουρνουά, οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη ανέκαμψαν και στον δεύτερο αγώνα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Γκρασχόπερ. Αν και οι Ελβετοί προηγήθηκαν με το γκολ του Κουμπλί μόλις στο 1ο λεπτό, ο Ψυχογιός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 29’ και 5 λεπτά αργότερα ο Τόλι έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Λεάντρο, Παιδάκης, Μ. Σιώπης, Πασαλίδης, Τόλι, Μπερκ, Νασιακόπουλος, Μακροστέργιος, Ιγνατίδης, Σάλιακας

Γκρασχόπερ: Κόμπερ, Φίσερ, Σάμαρντζιζ, Σιαβάνο, Κουμπλί, Βέκιε, Μασάντο, Πφρέντερ, Λούσλι, Αλ Αμπαντιέ, Ράινερ

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε. Οι παίκτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα μαχητικοί και πάλεψαν για το καλύτερο και στο τέλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Ψυχογιός σκόραρε πρώτος στο 10’, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Ντεμασένο Άλβες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατλέτικο Παραναένσε: Μακανάν, Σετίνε Γκιμαράες, Βινίσιους Εμπερετσούκβου, Γιαμάντα, Φεϊτόσα Άβιλα, Κιντανίγια ντα Σίλβα, Ροσέτο, Ενρίκε Ζούκι, Νογκέιρα ντα Σίλβα, Φεϊτόσα ντε Φρέιτας, Ντεμασένο Άλβες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ψυχογιός, Τόλι, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Βολονάκης, Παιδάκης, Πασαλίδης, Ηλιάδης, Σάλιακας

Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται την Πέμπτη με την αναμέτρηση κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ