2014-05-29 16:42:11
Φωτογραφία για Ηλεία: Σφραγίστηκαν κοινόχρηστες παροχές νερού!
Με σκοπό να περιορισθεί η σπατάλη του νερού στον δήμο του Πύργου, λόγω της έλλειψης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα από την ανεξέλεγκτη χρήση του ύδατος στους κοινόχρηστους χώρους του δήμου, η ΔΕΥΑΠ προχώρησε την Τρίτη στο σφράγισμα των παροχών σε σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, που έφτασαν στο Patrisnews.com την Τρίτη το πρωί, συνεργεία της ΔΕΥΑ Πύργου σφράγιζαν τις κοινόχρηστες παροχές νερού σε διάφορα σημεία, των εργατικών κυρίως κατοικιών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιδράσεις από τους κατοίκους που διαμένουν στις περιοχές αυτές.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν πολίτες στο patrisnews.com, η ΔΕΥΑ Πύργου προχώρησε στη διακοπή των παροχών αυτών χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει τον κόσμο, ενώ τόνισαν πως από τις συγκεκριμένες παροχές, ποτίζονταν μόνο οι κοινόχρηστοι κήποι που υπάρχουν εκεί.

Γίνεται ανεξέλεγκτη χρήση νερού


Από την πλευρά του ο διευθυντής της ΔΕΥΑ Πύργου, Νίκος Καλαμπρέζος, μιλώντας στo patrisnews.com για το συγκεκριμένο ζήτημα, επεσήμανε πως η διακοπή των κοινόχρηστων παροχών νερού, έγινε από την Επιχείρηση, με σκοπό να σταματήσει η ανεξέλεγκτη χρήση του νερού, ειδικά κατά τις νυκτερινές ώρες, καθώς παρατηρείται έλλειψη, στα κεντρικά σημεία της πόλης.

«Προχωρήσαμε στην ασφάλιση των κοινόχρηστων παροχών νερού, το οποίο θα είναι προχωρινό, καθώς μέχρι σήμερα ο ΤΟΕΒ δεν έχει δώσει νερό, με αποτέλεσμα πολλοί, να χρησιμοποιούν το νερό του δήμου για να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους ή να πλένουν τα αυτοκίνητά τους. Έτσι στα χαμηλά σημεία της πόλης αποφασίσαμε να περιορίσουμε το νερό, για να μην υπάρχει πρόβλημα στους υπόλοιπους κατοίκους. Ειδικά το βράδυ, που θα έπρεπε η δεξαμενή του δήμου να γεμίζει νερό, αυτό λόγω της σπατάλης που γίνεται δεν υλοποιείται, με αποτέλεσμα να παρατηρείται έλλειψη», ανέφερε ο κ. Καλαμπρέζος, ο οποίος σημείωσε πως άμεσα η ΔΕΥΑΠ θα προχωρήσει στην τοποθέτηση χρονοδιακοπτών όπου χρειάζεται ώστε να μη γίνεται αλλόγιστη χρήση νερού.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ