2014-05-30 22:05:05
Φωτογραφία για Charlize Theron: Η παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής είναι βιασμός
Έντονη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες η διάσημη ηθοποιός Charlize Theron, η οποία σε δηλώσεις της την Παρασκευή, παρομοίασε την... «εισβολή» των ΜΜΕ στην προσωπική της ζωή με το βιασμό. Σε μία υπερβολική -κατά πολλούς- σύγκριση, η Charlize Theron είπε ότι μια διάσημη σταρ, όπως εκείνη, «βιάζεται» όταν κάθε μέρα την «κυνηγούν» οι παπαράτσι και τα περιοδικά γράφουν για την προσωπική της ζωή.

«Απλά δεν βάζω στο Google το όνομά μου. Αυτή είναι η σωτηρία μου», είπε και πρόσθεσε: «Όταν αρχίζεις να ζεις σε αυτόν τον κόσμο, αρχίζεις να νιώθεις σαν να έχεις βιαστεί».

Σύμφωνα με το protothema.gr, ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο αν εννοούσε πραγματικά και τόσο έντονα τα όσα είπε, η Theron απάντησε ότι αισθάνεται έτσι, όσον αφορά στο παιδί της και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία θεωρεί «ιερά» και θέλει να τα προστατεύσει.

Η Charlize Theron δεν είναι όμως η μόνη διάσημη ηθοποιός η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο των media αλλά και πολιτών, λόγω δηλώσεών της. Χθες, η Gwyneth Paltrow έγινε ξανά «πρώτο θέμα» στα αμερικανικά ΜΜΕ, όταν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου τεχνολογίας είπε ότι το να πέφτει κάνεις σήμερα θύμα διαδικτυακού... τρόλινγκ, είναι σαν να επιβιώνει από ένα πόλεμο!

Όπως ήταν φυσικό πολλές ήταν οι μητέρες στρατιωτών ή οι σύζυγοι, οι οποίες κατέκλυσαν το Twitter με μηνύματα κατά της ηθοποιού και των δηλώσεών της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ... ΕΚΤΟΣ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ... ΕΚΤΟΣ Ο ΛΟΤΖΕΣΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ