2014-05-31 18:32:40
Φωτογραφία για «Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ... ΟΡΓΙΟ»
Ότι εκμεταλλεύεται τη φήμη του γιού του για δικό του όφελος κατηγόρησε ο πρώην πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρο Ολιβέιρα ντε Ρομπέριο, τον πατέρα του Νεϊμάρ, ο οποίος δήλωσε ότι στην μεταγραφή του νεαρού Βραζιλιάνου από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα, εκτός από τα χρήματα συμπεριλήφθηκε ένα... όργιο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου!

Όπως είπε ο πρώην πρόεδρος της Σάντος, ο πατέρας του Νεϊμάρ σκέφτεται μόνο τα χρήματα και εκτός από τα όσα έλαβε από την Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του γιού του, δέχτηκε και άλλου… είδους πληρωμή, συμμετέχοντας σε όργιο που έγινε στο Λονδίνο.

«Στα χρήματα (περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ) είχαν συμπεριληφθεί καφέδες και ένα όργιο σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Ο πατέρας του Νεϊμάρ δεν πλήρωσε τίποτα. Ο Νεϊμάρ είναι καλός τύπος, χαμογελαστός, φίλος μου, είχαμε πάντα καλή σχέση», είπε ο πρώην πρόεδρος της Σάντος.

Να θυμίσουμε ότι πολλούς μήνες η μεταγραφή του Νεϊμάρ αποτελούσε αντικείμενο έρευνας από τις ισπανικές Αρχές, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι είχε γίνει κάποια παράβαση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ