2014-06-01 03:24:46
Φωτογραφία για Eνα τηλεφώνημα
Το καλοκαίρι άρχισε να μπαίνει δειλά δειλά και ο ήλιος εδώ στην Ελλάδα έχει εντελώς διαφορετική επίδραση στους ανθρώπους απ' ότι στις Βόρειες χώρες.

Εδώ είναι λαμπερός, σε τσουρουφλίζει, το μεσημέρι σε αποχαυνώνει και θέλεις να γείρεις κάπου το κορμάκι σου να ξαποστάσεις, προπαντός όταν τα χρόνια που έχουν περάσει από πάνω σου έχουν ασπρίσει τα μαλλιά σου.

Με τη γυναίκα μου φάγαμε το μεσημεριανό φαγητό που είχε περισσέψει από χτες, κάπνισα την πίπα μου, η ώρα είχε πάει τρείς, και πήγα κατευθείαν στο κρεβάτι να ξαποστάσω.

Μετά από ώρα τα μάτια μου άρχισαν να κλείνουν από την κούραση του πρωινού, την αναμονή στην τράπεζα να πληρώσω τα χαράτσια του Στουρνάρα και μετά στο φοροτεχνικό να κάνω τη φορολογική μου δήλωση εγκαίρως, μη χάσω την προθεσμία και πληρώσω επί πλέον κερατιάτικα.

Μόλις άρχισα να ξεχνάω το Σαμαρά και το Βενιζέλο που με βασανίζουν, να σου ο διάολος ο τρισκατάρατος με τα κουδούνια.


Το κουδούνισμα του τηλεφώνου μες το καταμεσήμερο, με έκανε να πεταχτώ απ' το κρεβάτι Εμπρός κραυγάζω. Τι είναι, τι συμβαίνει, ποιός είναι;

Μια ευγενική είναι αλήθεια φωνή με πληροφορεί πως είναι από τη Citi bang και θέλει να με ενημερώσει για τα δανειακά προγράμματα της τράπεζας...

Δάγκωσα τη γλώσσα μου να τη συγκρατήσω μην και ξεστομίσει όλες τις βλαστήμιες που έμαθα στη ζωή μου και το έκλεισα.

Τι κακό είναι αυτό ρε παιδιά; Μα το θεό τους δεν έχουνε οι αδίστακτοι και άπληστοι κωλοτραπεζίτες που βάζουνε τα παιδάκια με διακόσα πενήντα ευρώ το μήνα να παίρνουνε και να ταλαιπωρούν μεσημεριάτικα τον κόσμο και να ακούνε το βρισίδι της ζωής τους ;

Δεν υπάρχει μια σταλιά σεβασμός και χώνονται μεσημεριάτικα ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σου;

Τόσο και τόσο κόσμο έχουνε βάλει στον ντορβά με τα δάνεια που του δίνουνε με μεγάλη ευκολία χωρίς να ρωτάνε πως θα τα ξεπληρώσει;   

Σου δίνουνε 2 με 3 χιλιάρικα δάνειο, όταν ξέρουν ότι ο μισθός και η σύνταξή σου μόλις και φτάνουν να ζήσεις, σε βάζουνε και υπογράφεις γιατί βρίσκεσαι σε ανάγκη και μετά σε κλαίνε οι ρέγκες.

Πάει και το σπιτάκι σου, πάει και η κληρονομιά απ' τον παππού, με αποτέλεσμα να καταλήξεις στη φυλακή με το νόμο του αδίσταχτου και ηλίθιου Παπακωνσταντίνου.

Αλλά αυτή είναι η τακτική της κατευθυνόμενης υπερκατανάλωσης και υπερχρέωσης που εφαρμόζουν οι τραπεζίτες, που όμως κατά διαβολική σύμπτωση είναι όλοι Εβραίοι, από τότε που υπάρχει ευρωπαϊκή ιστορία.

Στο διαδίκτυο, είναι εύκολο για τον καθένα που θέλει να είναι ενημερωμένος να βρεί ποιές είναι οι οικογένειες και τους τρόπους που καταφέρνουν να διοικούν τον κόσμο.

Ο σκοπός τους είναι αρχικά να σε φεσώσουν και μετά να σε τραβάνε από τη μύτη με την παγκόσμια διακυβέρνηση που ονειρεύονται, και μέχρι στιγμής το επιτυγχάνουν με τους ανθρώπους τους που διορίζουν στις διάφορες χώρες.

Θυμάστε το σκασμένο το Γιωργάκη που μόλις έγινε πρωθυπουργός μίλησε για παγκόσμια διακυβέρνηση;

Δεν κρατιόταν απ' τη χαρά του να εφαρμόσει της οδηγίες της Προτεστάντισσας μάμης του, για να γίνει δεκτός με ανοικτές αγκάλες από τους αδίσταχτους κοσμοκράτορες της ράτσας του.  

Αρχικά οι Έλληνες πράκτορες του σιναφιού του (Σημίτης - Αρών Αβούρ), μας φέσωσαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Γιωργάκης μέσα σε ελάχιστο χρόνο έφερε και το αμερικανικών συμφερόντων Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συμμετάσχει στο πλιάτσικό εις βάρος της Ελλάδος.

Τι πιστέψατε ρε κορόιδα   που τον ψηφίσατε πως θα άφηνε τα συμπατριωτάκια του έξω απ' το μεγάλο φαγοπότι;

Οι Εβραίοι πλουτίζουν με τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, όπως η φούσκα των ακινήτων τα τελευταία χρόνια.

Δημιούργησαν πλαστή ευημερία, πάρε κόσμο και ξόδευε, σε βάλανε στο ντορβά, αρχίσανε οι απολύσεις με καπέλο τα χαράτσια και τώρα όσους Θεούς κι' αγίους κι' αν επικαλεστείς κανένας δε σε σώζει.

Στα χέρια των Ρότσιλντ είναι όλες οι τράπεζες είτε ευρωπαϊκές είτε αμερικάνικες.

Ακόμα υπό την επιρροή τους έχουν όλα τα ΜΜΕ καθώς και το Χόλυγουντ με παραγωγές που εξυπηρετούν τους σκοπούς τους και έτσι παραπληροφορούν την κοινή γνώμη κατευθύνοντας τις τύχες όλου του κόσμου.

Μετά το τέλος του Β! παγκοσμίου πολέμου στις 17 Φεβρ. 1950 ο γερμανοεβραίος τραπεζίτης Πωλ Βάρμπουργκ είχε ξεδιάντροπα δηλώσει: Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει. Το μόνο ερώτημα είναι εάν αυτή η κυβέρνηση θα πετύχει με κατάκτηση ή με συναίνεση.     

Ο αδελφός του Πωλ ο Μαξ (1867-1946) ήταν επικεφαλής της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που αγωνίστηκε με πάθος για επιτευχθούν οι στόχοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Ο Εβραϊκός πλούτος συνεργάστηκε άψογα με το φασιστικό κράτος του Χίτλερ, την ώρα που η εβραϊκή φτωχολογιά έπαιρνε το δρόμο των στρατοπέδων συγκεντρώσεως και των κρεματορίων.  

Ο πλούτος έχει γίνει αυτοσκοπός σε αυτούς τους "ανθρώπους" που δε δίστασαν να στείλουν τους ανθρώπους τους στα κρεματόρια για να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τη θυσία τους για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

Εγώ δάγκωσα τη γλώσσα μου να μη ξεστομίσω τις βρισιές που ήξερα στο τηλεφώνημα που δέχτηκα, τι θα κάνετε τώρα εσείς δεν ξέρω.

Αυτό είναι δικός λογαριασμός!!!  

Πάντως να ξέρετε, πως οι ωρομίσθιοι που προσπαθούν να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους δε σας φταίνε σε τίποτα. Θύματα σαν και σένα είναι!

Θεόφιλος Αιγινήτης  Ζωγράφος -  Συγγραφέας

Πηγή:  theofilouerga.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ