2014-06-01 10:45:58
Φωτογραφία για Το πολυμορφικό Opel επαναλαμβάνει την επιτυχία του 2013 στην κατηγορία Μικρών MPV - Πρώτο και φέτος στην Ικανοποίηση Πελατών
Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά η διατήρησή του ακόμα πιο δύσκολη. Και ενώ κανένας ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν έχει υπερασπιστεί με επιτυχία το Ευρωπαϊκό στέμμα του Champions League, το Opel Meriva κατάφερε διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μεταξύ των μικρών πολυμορφικών στην περίοπτη Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών J.D. Power, συγκεντρώνοντας για μία ακόμα φορά την υψηλότερη βαθμολογία της κατηγορίας του.

Στη Γερμανική Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών J.D. Power για το 2014 (VOSS - Vehicle Owner Satisfaction Study), το Meriva πέτυχε ποσοστό αποδοχής 80,4%, που έφερε τον πρωταθλητή εργονομικής σχεδίασης της Opel πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές του, μεταξύ των οποίων το Nissan Note και Citroën C3 Picasso. Το Opel Insignia κάνει ομοίως τους ιδιοκτήτες του να χαμογελούν. Το μοντέλο-ναυαρχίδα της Opel επικράτησε στην έκτη θέση της πολύ ανταγωνιστικής μεσαίας κατηγορίας με ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 81,7. Επομένως οι πελάτες δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι με τα Opel Meriva και Insignia.


«Η Αναφορά J.D. Power VOSS είναι ένας σημαντικός δείκτης ικανοποίησης πελατών και αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η έμφαση της Opel στην υψηλή ποιότητα έχει ιδιαίτερα θετική απήχηση στην ικανοποίηση των πελατών» δήλωσε ο Thomas Simon, Αντιπρόεδρος Ποιότητας της Opel. «Οι ιδιοκτήτες – οι άνθρωποι που αγοράζουν τα αυτοκίνητά μας – είναι δικαιολογημένα οι αυστηρότεροι κριτές εάν τα οχήματά τους παρουσιάζουν αδυναμίες, επομένως αυτά τα υψηλά ποσοστά αποδοχής για τα Meriva και Insignia μας κάνουν πολύ περήφανους στην Opel. Τα αποτελέσματα είναι ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ποιότητα και στις κορυφαίες δυνατότητες των προϊόντων μας σε πραγματικές συνθήκες.»

Καθιερωμένος Θεσμός στις ΗΠΑ – και στη Γερμανία από το 2002

Η J.D. Power & Associates είναι από τους πιο διάσημους οργανισμούς έρευνας αγοράς σε όλο τον κόσμο και η ετήσια έρευνα ικανοποίησης διεξάγεται μεταξύ των ιδιοκτητών οχημάτων στη Γερμανία από το 2002. Στην Αναφορά J.D. Power του 2014, περισσότεροι από 18.000 οδηγοί ρωτήθηκαν για τις εμπειρίες τους σε ένα online ερωτηματολόγιο. Οι συμμετέχοντες είχαν οδηγήσει τα οχήματά τους για δύο χρόνια περίπου και ένα ποσοστό ικανοποίησης δίδεται μόνον εάν έχουν καταχωρηθεί τουλάχιστον 50 έγκυρες απαντήσεις. Οι ερωτήσεις της έρευνας καλύπτουν τέσσερις κατηγορίες: ποιότητα/αξιοπιστία, ελκυστική εμφάνιση, πρότυπα σέρβις και κόστος συντήρησης.

Πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014 – το νέο Opel Meriva τώρα ακόμα καλύτερο

Το Meriva που λανσαρίστηκε το 2010 έθεσε πρότυπα προσιτής ευελιξίας στην κατηγορία του και παραμένει πρώτο στον τομέα της εργονομίας. Χαρακτηριστικά όπως: σύστημα καθισμάτων FlexDoors που διευκολύνουν την πρόσβαση, φιλοσοφία προσαρμοζόμενων πίσω καθισμάτων FlexSpace, εργονομικά καθίσματα για οδηγό και συνοδηγό, υπερυψωμένη θέση οδήγησης για όλους τους επιβάτες, το πατενταρισμένο, πλήρως ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων FlexFix και πολυάριθμες, ευφυείς λύσεις αποθήκευσης, σε συνδυασμό αναδεικνύουν το Meriva σε αληθινό πρωταθλητή της εργονομίας.

Το νέο Opel Meriva, που έκανε την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελών τον Ιανουάριο, είναι τώρα ακόμα πιο ελκυστικό, κομψό, αποδοτικό και λειτουργικό. Ξεχωρίζει με φρέσκα σχεδιαστικά στοιχεία και προηγμένες τεχνολογίες που αυξάνουν περαιτέρω την άνεση και την απόδοση. Η γκάμα κινητήρων βενζίνης και LPG, καθώς και η νέα γενιά 1.6 turbo diesel, ήδη πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6. Ο νέος 1.6 CDTI θεωρείται ο πιο αθόρυβος και αποδοτικότερος diesel στην κατηγορία του: η έκδοση 110 hp έχει κατανάλωση μικτού κύκλου μόλις 3,8 l/100 km, με εκπομπές ρύπων κάτω από το όριο των100 gram CO2 , στα 99 g/km.

Αναβαθμισμένα κιβώτια επιτρέπουν επίσης πιο ακριβείς και ομαλότερες αλλαγές σχέσεων. Επιπλέον, το προηγμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel είναι γρήγορο και απλό στη χρήση, ενσωματώνοντας τη λειτουργικότητα ενός smartphone στην καμπίνα του Meriva.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ