2014-06-01 17:00:10
Φωτογραφία για «ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ» ΓΙΑ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΚΑΣΑΜΙ!
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι από τη Φούλαμ, με τους ερυθρόλευκους να βγαίνουν νικητές από μια... κούρσα με πολλούς αντιπάλους για την απόκτηση του 22χρονου Ελβετού μέσου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν μεθοδικά και κάνοντας την υπέρβαση στον οικονομικό τομέα συμφώνησαν με την Αγγλική ομάδα, αλλά, παράλληλα, έπεισαν και τον ποδοσφαιριστή να πει το «ναι» στο πλάνο που του παρουσίασαν.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι σύλλογοι από πολύ καλύτερα πρωταθλήματα ήθελαν να εντάξουν τον Κασάμι στο δυναμικό τους, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισαν οι ερυθρόλευκοι τον νεαρό παίκτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας.

Ο 22χρονος μέσος δεν έκρυψε, μιλώντας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, την ανυπομονησία του να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κασάμι έχει πολλές συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (18), αλλά δεν έχει παίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων και αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο νεαρός ποδοσφαιριστής απάντησε καταφατικά στην πολύ καλή πρόταση που του έκανε ο Θρύλος.


Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα λεφτά που πρόσφερε ο Ολυμπιακός στον νεαρό μέσο είναι πολλά, καθώς και στη Φούλαμ οι ετήσιες αποδοχές του Κασάμι ήταν υψηλές. Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr" αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δελεάσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Φούλαμ, καθώς και οι άλλες προτάσεις που είχε ο Ελβετός άσος ήταν πολύ καλές σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ