2014-06-01 18:00:07
Φωτογραφία για Η Fiat Professional με την γκάμα αυτοκινήτων της Natural Power στο Transport Show
Η Fiat Professional θα είναι παρούσα στην έκθεση μεταφορών και logistics, Transport Show, που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας από τις 29 Μαΐου ως την 1η Ιουνίου 2014. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ένα Fiat Doblo Cargo Natural Power, που θα βρίσκεται στο εκθεσιακό περίπτερο της ΔΕΠΑ. Επιπλέον, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα test drive στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης, ώστε να διαπιστώσουν τα πραγματικά οφέλη ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου που κινείται με φυσικό αέριο.

Το Fiat Doblo Cargo Natural Power με τον κινητήρα διπλού καυσίμου βενζίνης-φυσικού αερίου, αποδίδει 120hp και έχει ωφέλιμο φορτίο ως 1.000kg. Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ένα ρεζερβουάρ βενζίνης χωρητικότητας 22l και 4 δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 22,1lt, που σε συνδυασμό του χαρίζουν μία αυτονομία της τάξης των 625χλμ. Η Fiat Professional προσφέρει την πληρέστερη γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων διπλού καυσίμου, που εκτός από το Doblo Cargo Natural Power, αποτελείται από τα Fiorino, Punto Van & Ducato. Τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο στα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Fiat, προσφέροντας στο σύγχρονο επαγγελματία λύσεις:


• Οικονομικές

• Το κόστος φυσικού αερίου είναι χαμηλότερο από εκείνο της βενζίνης ή/και του diesel

• Μεγάλη αυτονομία

• Κόστος συντήρησης παρόμοιο με εκείνο των παραδοσιακών κινητήρων

• Οικολογικές

• Χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 από 115g/km

• Μειωμένες εκπομπές λεπτών σωματιδίων

• Αξιόπιστες και Ασφαλείς

• 5 χρόνια (ή 100.000χλμ.) ολική εγγύηση

• 5 χρόνια οδική βοήθεια χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων

• Χωρίς επέμβαση τρίτου συνεργάτη για την εγκατάσταση του συστήματος διπλού καυσίμου εξαλείφοντας τον κίνδυνο παρέκκλισης από τη σωστή λειτουργία και τις τεχνικές προδιαγραφές

Η Fiat Group είναι για περισσότερα από 15 χρόνια ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Ευρώπη Original Equipment Manufacturer (OEM) οχημάτων φυσικού αερίου. Προσφέρει τη μεγαλύτερη φιλική προς το περιβάλλον γκάμα αυτοκινήτων διπλού καυσίμου (φυσικού αερίου/βενζίνης), ικανοποιώντας τις ανάγκες πολλών καταναλωτών και καταφέρνοντας από το 1997 έως το 2013 να πουλήσει περισσότερα από 600.000 επιβατηγά και επαγγελματικά αυτοκίνητα Natural Power. Οι προσπάθειες της Fiat Group για την ανάπτυξη οχημάτων περισσότερο φιλικών προς το περιβάλλον είναι ευρέως αναγνωρισμένες.

Ιδιαίτερα η Fiat Professional το 2013 κέρδισε στο Ηνωμένο Βασίλειο το σημαντικό βραβείο "Green Van Manufacturer Of The Year" για τις συνεχείς προσπάθειές της για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, χαμηλότερες εκπομπές και μείωση της συνολικής επίδρασης των αυτοκινήτων της στο περιβάλλον. Την ίδια χρονιά στην Ολλανδία, η Fiat Professional βραβεύτηκε για τη συνεχή έρευνά της στη μείωση εκπομπών CO2. Έτσι το συμπαγές Fiorino βρέθηκε στην πρώτη θέση των "Small Van", ενώ το πολύπλευρο Ducato ήταν στην πρώτη θέση της κατηγορίας "Large Van" των πιο φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων επαγγελματικής χρήσης.

Δημοσίευση by Autocarnet.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ