2014-06-01 21:00:09
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ... ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Η Prosport Europe ανακοίνωσε την Κυριακή την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάσο Παπάζογλου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν είναι πλέον στην εταιρεία των κ.κ. Αποστολόπουλου - Γαλαριώτη, προκειμένου να ενταχθεί σε εκείνη του Πασχάλη Τουντούρη. Η Prosport Europe έχει πολύ καλή συνεργασία με τους ερυθρόλευκους, όπως είχε και έχει και η προηγούμενη εταιρεία που ήταν ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο παίκτης θεώρησε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως με τη συγκεκριμένη κίνηση θα αποκτούσε πιο πολλές ελπίδες να μείνει στους ερυθρόλευκους. Όμως ο Μίτσελ είναι αρνητικός και για αυτόν (όπως για παράδειγμα και για τον Πάουλο Μασάντο) ακόμα και για την προετοιμασία. Ο Παπάζογλου είναι εκτός των πλάνων του και αυτό πολύ δύσκολα αλλάζει.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση της Prosport Europe αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Τάσο Παπάζογλου στην Prosport Europe.

Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με υψηλό δείκτη εργατικότητας, που διαθέτει την ικανότητα να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις αλλά και να προσαρμόζεται εκεί που πρέπει. Έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα και πολύ δυνατή προσωπικότητα».

Γίνεται επίσης αναφορά στους τίτλους που έχει κερδίσει και τις συμμετοχές του με τις μικρές Εθνικές. Ο Παπάζογλου πλέον είναι αναγκασμένος να... ψαχτεί και στην Σούπερ Λίγκαι και στο εξωτερικό για ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ