2014-06-01 21:54:05
Φωτογραφία για ΚΑΡΟΛ : ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΨΑΧΝΩ ΟΜΑΔΑ
O Κάρολ με δηλώσεις του μετά το φιλικό της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ουρουγουάη διευκρίνισε πως αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με στόχο να βρει ομάδα στην Αγγλία.

Ο Ρόι Κάρολ έδειξε την ετοιμότητά του και τις δυνατότητές του ακόμα και σε τέτοια ηλικία με ορισμένες εξαιρετικές αποκρούσεις στον φιλικό αγώνα των Βορεϊοριλανδών με την Ουρουγουάη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. O έμπειρος γκολκίπερ με τις τοποθετήσεις που έκανε επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πρόκειται να φύγει από τον Ολυμπιακό θέλοντας να γυρίσει στην Αγγλία.

«Ελπίζω κάποιος να μου δώσει την ευκαιρία στην Αγγλία. Είχα κάποια άσχημα χρόνια εκεί όμως τώρα θέλω να γυρίσω και να παίξω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Ένιωσα υπέροχα παίζοντας με την Εθνική. Και αυτό διότι είχα να παίξω αρκετό καιρό. Δεν αγωνιζόμουν με την ομάδα μου. Τώρα όμως τελείωσα με τον Ολυμπιακό και ψάχνω νέα ομάδα», σχολίασε αρχικά.

«Θέλω να βρω ένα συμβόλαιο για ένα με δύο χρόνια. Έλλειψα για κάποιο καιρό από την Αγγλία όμως τώρα επιθυμώ να επιστρέψω. Εκτιμώ την κάθε μέρα που ζω και έζησα στο ποδόσφαιρο. Θέλω να συνεχίσω να διασκεδάζω την ποδοσφαιρική μου ζωή. Θέλω να το κάνω παίζοντας σε ματς», είπε ακόμα ο Κάρολ ο οποίος έχει πρόταση από την Αμπερντίν αλλά εκείνος δείχνει να προτιμά την Πρέμιερ Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ