2014-06-01 23:16:18
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ... ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕΦ!
Η έδρα του Ολυμπιακού για έναν αγώνα-πρωτάθλημα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δε θ'αναφερθούμε πάλι στις γνωστές... μαλακίες με τις "γουρούνες" που σταματούσαν τον αγώνα και έδιναν ανάσες στους παίκτες του Παο, κάποιοι πάνε στο γήπεδο για... χαβαλέ προφανώς και όχι για να στηρίξουν την ομάδα.

Θ'αναφερθούμε στη... βουβαμάρα όταν η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ, εκτός από μία μερίδα που πραγματικά αξίζει πολλά μπράβο και προσπάθησε όσο μπορούσε να βοηθήσει τους παίκτες μας.

Δε χωράει ρε λεβέντες απογοήτευση και μουρμούρα, ότι και αν βλέπεις στο παρκέ, πως να το κάνουμε δηλαδή; Kρατήστε ότι θέλετε για το τέλος, αφού λήξει ο αγώνας κάντε τα παράπονά σας και σχολιάστε όπως θέλετε.

Μην κόβετε τα πόδια των παικτών μας όμως μετά από ένα άστοχο σουτ και να βλέπουμε στη συνέχεια τον έναν να δίνει τη μπάλα στον άλλον και να μη παίρνει το σουτ για να μην ακούσει εκ νέου τις μουρμούρες σας. 


Καλά τα πανηγύρια στις νίκες όταν οι διαφορές είναι στο +25, αλλά η ομάδα σας έχει ανάγκη όταν έχει πρόβλημα και όχι όταν "πετάει". Τόσο δύσκολο είναι να αποδοκιμάσετε την κάθε κατεβασιά του αντίπαλου; Τόσο δύσκολο είναι να σταθείτε δίπλα στους παίκτες μας σε κάθε τους επίθεση;

Oπαδός δε σημαίνει να... ουρλιάζεις σ'ένα τρίποντο. Οπαδός σημαίνει να είσαι στο πλευρό της ομάδας σου όταν σε έχει ανάγκη. Όταν έχει πέσει κάτω και προσπαθεί να σηκωθεί.

Δυστυχώς, υπεύθυνος για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας είναι και ο κόσμος, ίσως η πλειοψηφία του, αφού πάλι καλά που υπήρχαν και αυτοί που ήταν "όπως πρέπει".

Επίσης, η εικόνα αποχώρησης οπαδών του Ολυμπιακού στα 3 λεπτά πριν το τέλος για να μην τους πιάσει η... κίνηση είναι τουλάχιστον τραγική...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ