2014-06-02 10:00:17
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ... ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ
Απογοήτευση και οργή τα συναισθήματα στον Ολυμπιακό μετά τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ένα απόγευμα που άρχισε με την προσμονή της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε... εφιαλτικά για τους ερυθρόλευκους, που απώλεσαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στο "σπίτι" τους και μπροστά στο κοινό τους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, έκανε το χειρότερο παιχνίδι της στη σειρά και γνώρισε την ήττα. Εμφανίστηκε νευρική, άστοχη και τελικά... διστακτική, με βασικά ατού (με πρώτο τον Σπανούλη) να υστερούν σε απόδοση, έχοντας ουσιαστικά μόνο δύο διακριθέντες (Ντάνστον και Λοτζέσκι) και έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να φύγει από το ΣΕΦ με τη νίκη.

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν ότι δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε στον χθεσινό αγώνα. Τονίζουν, ωστόσο, πως υπήρξαν πολλά λάθη που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Μιλούν για τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν στο φινάλε με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλήσει σε βάρος της ομάδας τους, αλλά και για αρκετές επί μέρους φάσεις, όπως μία αντικανονική τάπα του Λάσμε στον Περπέρογλου, ένα φάουλ του τελευταίου στον Ματσιούλις, τα πέντε φάουλ του Μάντζαρη σε οκτώ λεπτά συμμετοχής και αρκετές ακόμη περιπτώσεις, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Μπαρτζώκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ