2014-06-02 11:13:30
Φωτογραφία για ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ: Ανακοίνωση για τις Ι.Ε.Ε.
Αθήνα 01/06/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν.4172/2013 και της Υπουργικής απόφασης που ακολούθησε , οι κλινικοεργαστηριακοί ιατροί προκειμένου να πληρωθούμε τις πράξεις πρέπει το συντομότερο δυνατόν να υπογράψουμε ΑΤΟΜΙΚΗ σύμβαση έργου με μία από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες τις οποίες έχει εγκρίνει το Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. , η οποία θα διενεργήσει τον ειδικό κλινικό/ιατρικό έλεγχο των έντυπων και ηλεκτρονικών παραπεμπτικών που έχουν υποβάλλει οι πάροχοι στις περιφερειακές διευθύνσεις του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και αφορούν στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους του Οργανισμού για το έτος 2013.

Σας καλούμε να επιλέξετε με τα δικά σας κριτήρια αυτήν την οποία προτιμάτε και να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί της, διαπραγματευόμενοι ενδεχομένως ακόμη καλύτερους όρους από το 0,45% που προσφέρουν όλες.

Κλείνοντας, σας γνωρίζουμε ότι για την εξόφληση από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. των οφειλομένων ποσών στους παρόχους που αφορούν πράξεις του έτους 2013 και για την απρόσκοπτη πληρωμή της προκαταβολής των τρεχουσών οφειλών για πράξεις του έτους 2014, πρέπει τα μέλη μας να σπεύσουν να υπογράψουν σύμβαση , ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ