2014-06-02 12:14:08
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!
Φωτιές στη Νιγηρία αλλά και το φετινό Μουντιάλ ανάβουν αποκαλύψεις ατζέντη πως τα έχει βρει με δύο παίκτες για να επηρεάζει αποτελέσματα αγώνων, το πότε θα βγαίνουν κάρτες και το πότε θα σφυρίζονται πέναλτι!

Τo portal Allnigeriasoccer.com ήταν ένα εκ των ΜΜΕ που έφερε στο φως την ιστορία που έρχεται από την Αγγλία και παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αλλά αφορά αφρικανική ομάδα που μετέχει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ρεπόρτερ που δούλευε για συγκεκριμένο θέμα για αγγλικό έντυπο ενόψει Μουντιάλ απέσπασε την... ομολογία που όχι απλά ανάβει φωτιές αλλά εάν ευσταθεί είναι ικανή να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο Παγκόσμιο της Βραζιλίας.

Τι συνέβη; Πολύ απλά ο Νιγηριανός ατζέντης, Χένρι Τσουκβούμα Οκορόζι, ισχυρίστηκε σύμφωνα με τα υπάρχοντα δημοσιεύματα σε Νιγηρία και Αγγλία εκτός των άλλων πως μπορεί να διαμορφώσει αποτελέσματα αγώνων στο φετινό Μουντιάλ! Επισήμανε πως έχει πλέον στην... δούλεψή του δύο διεθνείς Νιγηριανούς για να λάβει την ανάλογη βοήθεια προς αυτήν την κατεύθυνση!


Ο Οκορόζι επίσης τόνισε πως μπορεί να κανονίσει ένας παίκτης να πάρει κίτρινη σε ματς παίρνοντας ως αντάλλαγμα το ποσό των 50.000 ευρώ την φορά. Για να κάνει κάποιος πέναλτι θα κοστίσει στον ενδιαφερόμενο 100.000 ευρώ!

Οι αποκαλύψεις αυτές έγιναν στον δημοσιογράφο της Sun, Μαζχέρ Μαχμούντ. Επιπλέον ο Οκορόζι ενέπλεξε στην ιστορία και το όνομα του διεθνούς μέσου της Λάτσιο, Έντι Ονάζι! Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Τόνισε πως υπάρχει λίστα με... τιμές. Ανάλογα με το τι θέλει κανείς να συμβεί μέσα στον αγώνα (κόκκινη, κίτρινη κάρτα, φάουλ, πέναλτι, κόρνερ ή κάτι άλλο).

Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως υπάρχει βίντεο με τις επισημάνσεις του Οκορόζι. Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν με το φιλικό της Νιγηρίας με την Σκωτία. Οι αποκαλύψεις αυτές επέφεραν έναν μίνι συναγερμό στην Ομοσπονδία της Νιγηρίας με εκπρόσωπό της να υποστηρίζει πως θα αρχίσουν άμεσα έρευνες.

Η είδηση έχει δημοσιευτεί και σε ΜΜΕ όπως η Daily Mail και φυσικά την Sun.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ