2014-06-02 13:02:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Εφιάλτης οι διαρρήξεις ΙΧ - Ράγισαν το παρμπρίζ για να πάρουν τον σταυρό από τον καθρέπτη!
Εφιάλτη αποτελούν οι διαρρήξει ΙΧ στην Πάτρα. Τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά και σε κάποιες περιπτώσεις οι διαρρήκτες δεν σταματούν πουθενά!

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης ο ιδιοκτήτης ενός ΙΧ αυτοκινήτου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη στο όχημά του το οποίο είχε αφήσει μόλις για… δέκα λεπτά της ώρας στο πάρκινγκ Γεώργιος Καλεντζώτης στην Ακτή Δυμαίων, προκειμένου να πεταχτεί απέναντι στην ΔΕΗ.

Επιστρέφοντας αντίκρισε το αυτοκίνητό του διαρρηγμένο. Οι δράστες είχαν σπάσει το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού προκειμένου να κλέψουν ένα σταυρό που ήταν κρεμασμένος στον καθρέπτη του παρμπρίζ! Το χειρότερο όμως από όλα ήταν ότι ο σταυρός ήταν δεμένος τόσο καλά με τον καθρέπτη που οι άγνωστοι διαρρήκτες αναγκάστηκαν να… ξεκολλήσουν και τον καθρέπτη μαζί προκαλώντας ράγισμα ακόμα και σε ολόκληρο το παρμπρίζ!

Έτσι το θύμα αναγκάστηκε να αντικαταστήσει και το παράθυρο και το παρμπρίζ. Και όσο για την αξία του σταυρού; Τελικά οι δράστες μάλλον ήταν ατζαμήδες καθώς φαινόταν για χρυσός αλλά δεν είχε την παραμικρή αξία! Ωστόσο, το θέμα είναι πως στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης οχημάτων δεν υπάρχει καμία φύλαξη και τα περιστατικά παραβίασης αυτοκινήτων δίνουν και παίρνουν Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ