2014-06-02 19:59:03
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ... DEAL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΚΑΣΑΜΙ!
Ετοιμος να ολοκληρώσει το deal με τον Παϊτίμ Κασάμι ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες!

Ο Κασάμι είναι στην Ελλάδα, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και το deal είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών. Ο παίκτης θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα, έχει πάρει εξαιρετικές πληφορορίες και οι δυο πλευρές είναι έτοιμες για υπογραφές, χωρίς πάντως κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή να επιβεβαιώνεται. Ο Μίνο Ραϊόλα είναι στην Ελλάδα, ενώ φήμες μιλούν για επαφές και με άλλον παίκτη που έχει προτείνει στους Πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δουλεύει και άλλες περιπτώσεις με απόλυτη μυστικότητα και ανάμεσα σε αυτές φέρεται να είναι και ο Εσιέν. Το γεγονός πως μόνο η Μπεσίκτας είναι... απέναντί του κάνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση λίγο πιο εύκολη, με τον παίκτη να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οσον αφορά τον Ρέγιες, ο Μίτσελ θέλει, ο παίκτης το σκέφτεται, αλλά η περίπτωσή του μόνο δύσκολη μπορεί να θεωρηθεί. Το ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μίτσελ, είναι πλεονέκτημα, ωστόσο ο Ισπανός δεν είναι απόλυτα έτοιμος να αποχωριστεί την Πριμέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ