2014-06-02 21:14:26
Φωτογραφία για Μαντλίν: Είναι θαμμένη σε χωματερή της Πορτογαλίας;
Μια χωματερή κοντά στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν αποκλείστηκε τη Δευτέρα από την αστυνομία, καθώς οι αρχές υποψιάζονται ότι το κοριτσάκι βρίσκεται θαμμένο κάτω από τόνους σκουπιδιών.

Το σημείο που απέκλεισε η πορτογαλική αστυνομία απέχει μόλις 300 μέτρα από το τουριστικό θέρετρο Πράια ντα Λουθ, όπου έκανε διακοπές η Μαντλίν με την οικογένειά της τον Μάιο του 2007.

Εξιδεικευμένα συνεργεία θα χρησιμοποιήσουν ραντάρ τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και εκσκαφείς για να ξεκινήσει μια από τις πιο σημαντικές προσπάθειες που έχει κάνει έως τώρα η αστυνομία για να βρει απαντήσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Στην Πορτογαλία έφτασαν επίσης και στελέχη της Σκότλαντ Γιαρντ, που θα παρακολουθήσουν την πορεία των ερευνών.

Η περιοχή αυτή επιλέχθηκε για να αρχίσουν οι έρευνες, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας ύποπτος εθεάθη να περπατά εκεί έχοντας μαζί του ένα κοριτσάκι.


Στις έρευνες θα συμμετάσχουν επίσης γεωλόγοι, αρχαιολόγοι και ειδικά σκυλιά που θα χτενίσουν την περιοχή.

Μάλιστα όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες εκσκαφής, θα στηθούν τεράστιες τέντες, ώστε να μην γίνονται ορατές οι εργασίες στους διερχόμενους.

Τα συνεργεία θα σκάψουν σε δύο ακόμα σημεία της περιοχής. Το πρώτο έχει μέγεθος ίσο με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου και το άλλο βρίσκεται κοντά στην παραλία.

Πάντως επειδή οι εκτάσεις αυτές είναι ιδιωτικές, θα πρέπει να βγει ειδική άδεια, ώστε να ξεκινήσουν κι εκεί έρευνες.

Πηγή: star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ